VVV-Venlo

Samenvatting & interviews VVV-Venlo – De Graafschap

Afgelopen zaterdag speelde VVV-Venlo tegen De Graafschap. Het werd 4-1 in het voordeel van de Venlonaren die nu definitief veilig zijn.

Afgelopen weekend werd er uiteindelijk vrij overtuigend gewonnen door VVV van De Graafschap nadat het al in de 2e minuut op een 0-1 achterstand kwam. Alledrie de wissels waren doorgevoerd aan de start van de tweede helft, nadat Ralf Seuntjens VVV-Venlo op 1-1 had gezet. In de tweede helft wist VVV-Venlo met fris en leuk voetbal, nog drie keer te scoren via Grot, Mlapa en Rutten. Drie hele belangrijke punten zodat het totaal aantal punten op 37 kwam.

Samenvatting.
Bekijk hieronder de samenvatting van het gespeelde duel tussen Fortuna Sittard en VVV-Venlo. De beelden zijn van het YouTube-kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Ook zijn er natuurlijk interviews afgenomen voorafgaand en na het duel tegen De Graafschap. Ditmaal stonden trainer Maurice Steijn, aanvoerder Nils Röseler en middenvelder Ralf Seuntjens de pers te woord. De beelden zijn van Fox Sports NL.

Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd met De Graafschap: “Op dit moment verkies ik Opoku boven Seuntjens” (klik op de afbeelding voor de video)

Maurice Steijn na de wedstrijd met De Graafschap: “Binnen een kwartier wilde ik Seuntjens al brengen” (klik op de afbeelding voor de video)

Nils Röseler na de wedstrijd met De Graafschap: “Scoren is niet mijn ding, dus ik probeerde hem breed te leggen” (klik op de afbeelding voor de video)

 

Ralf Seuntjens na de wedstrijd met De Graafschap: “Je moet jezelf laten zien als je erin komt en dat heb ik gedaan” (klik op de afbeelding voor de video)

 

 

 

Leave a Reply