VVV-Venlo

Samenvatting & interviews VVV-Venlo – Excelsior

VVV-Venlo heeft afgelopen zaterdag weer eens overwinning kunnen noteren. Na drie verliespartijen was het Excelsior wel de baas en werd er met 1-0 gewonnen.

Het was een lastige wedstrijd met twee ploegen die soms liever niet aan de bal waren, dan wel. VVV was meer in het balbezit, maar de uitploeg kon via counters zeer gevaarlijk worden. Net voor rust kwamen de Venlonaren op voorsprong nadat Opoku een vrije trap van Van Ooijen, met het hoofd naar de verre hoek stuurde: 1-0. De tweede helft liet VVV meer van zijn aanvallende spel zien, maar had het ook geluk dat Excelsior niet op 1-1 kwam. De drie punten waren en zijn het belangrijkste.

Samenvatting
Bekijk hieronder de samenvatting van VVV-Venlo – Excelsior. De beelden zijn van het Youtube kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven na de wedstrijd tegen Excelsior door de technische staf en spelers van VVV-Venlo. Aan het woord zijn assistent-trainer Jay Driessen, Danny Post en Johnatan Opoku. De beelden zijn van FOX Sports NL.

Jay Driessen voor de wedstrijd tegen Excelsior: “Er is eigenlijk geen reden om te wisselen” (klik op de afbeelding voor de video)

Jay Driessen na de wedstrijd tegen Excelsior: “We hebben nu wat meer lucht” (klik op de afbeelding voor de video)

Danny Post na de wedstrijd tegen Excelsior: “Het was wel te merken dat er druk op stond” (klik op de afbeelding voor de video)

Johnatan Opoku na de wedstrijd tegen Excelsior: “Het is altijd lekker om te scoren” (klik op de afbeelding voor de video)

 

 

2 Responses

Leave a Reply