VVV-Venlo

Samenvatting & Interviews VVV-Venlo – Feyenoord

Gisteren werd er met 0-3 verloren van Feyenoord. Helaas voor VVV-Venlo, want ze konden zich niet optimaal herstellen van de nederlagen tegen NAC Breda en FC Utrecht.

Het werd een lastige zaak voor de Venlonaren omdat Feyenoord wist dat ze bij een overwinning de derde plaats konden binnenhalen. Dat zag je ook op het veld. De Rotterdammer waren feller en gebrand om een resultaat neer te zetten, bij de Venlonaren was dat anders. Die drukten niet door op de juiste momenten en dan zie je dat je toch een kwalitatief betere ploeg speelt dat de kansen wel afmaakt.

Samenvatting.
Bekijk hieronder de samenvatting van het gespeelde duel tussen VVV en Feyenoord. De beelden zijn van het YouTube-kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Ook zijn er natuurlijk interviews afgenomen voorafgaand en na het duel tegen Feyenoord. Ditmaal stonden Maurice Steijn, Danny Post en Patrick Joosten. De beelden zijn van Fox Sports NL.

Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd met Feyenoord: “De laatste weken is Ralf Seuntjens niet in goede doen” (klik op de afbeelding voor de video)

Maurice Steijn na de wedstrijd tegen Feyenoord: “We gaan zeker nog wel punten pakken” (klik op de afbeelding voor de video)

Danny Post na de wedstrijd tegen Feyenoord: “Het zit op dit moment net niet mee” (klik op de afbeelding voor de video)

Patrick Joosten na de wedstrijd tegen Feyenoord: “Vanuit mijn kant was het vandaag ook ondermaats” (klik op de afbeelding voor de video)

1 Response

Leave a Reply