VVV-Venlo

Samenvatting + interviews VVV-Venlo – PEC Zwolle

Afgelopen vrijdag werd het jaar 2018 goed afgesloten door VVV-Venlo. In het eigen Stadion de Koel speelden we tegen PEC Zwolle en die wedstrijd werd redelijk comfortabel met 2-0 gewonnen.

Na de wedstrijden zonder overwinning was VVV aan een overwinning en het publiek ook. Dat liet VVV ook zien in de intentie om meer aan te vallen en daarbij ook gedisciplineerd te verdedigen. Het was zeker niet mooi bij vlagen, maar de Venlonaren zorgden ervoor dat met twee standaardsituaties de overwinning binnen werd gesleept. Het werd ook iets vergemakkelijkt door de rode kaart van PEC Zwolle. 23 punten na 17 speelronden, dat is gewoon echt heel goed voor VVV.

Samenvatting
Hier kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen vrijdag werd gespeeld tussen VVV-Venlo en PEC Zwolle. De beelden komen van het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd tegen Vitesse, door de technische staf en spelers van VVV-Venlo. Aan het woord zijn Manager voetbalzaken Stan Valckx, trainer Maurice Steijn – voor en na de wedstrijd –, Jerold Promes en Patrick Joosten. De beelden zijn van FOX Sports NL.

Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd tegen PEC Zwolle: “Je weet nooit hoe het uitpakt als een coach voor het eerst weg is” (klik op de afbeelding voor de video)


Stan Valcks voorafgaand aan de wedstrijd tegen PEC Zwolle: “We gaan ervan uit dat er niemand weggaat of komt in de winter” (klik op de afbeelding voor de video)

Maurice Steijn na de wedstrijd tegen PEC Zwolle: “Heb met Joosten afgesproken dat we hem rustig zouden brengen” (klik op de afbeelding voor de video)

Jerold Promes na de wedstrijd tegen PEC Zwolle: “Een slechte wedstrijd gespeeld, maar geen kansen weggegeven” (klik op de afbeelding voor de video)

Patrick Joosten na de wedstrijd tegen PEC Zwolle: “Heb nog nooit gescoord uit een vrije trap” (klik op de afbeelding voor de video)

9 Responses

 1. idderzienmeining

  Ik heb een interview met Ralf Seuntjens gezien (L1) waarin hij negatief is over VVV … een interview dat ik niet had zien aankomen …

  Ralf Seuntjens is inmiddels jaren speler van VVV, uitgegroeid tot reserve aanvoerder én publiekslieveling en daarnaast volgens mij een speler die zich hier goed voelt ? Vandaar mijn verbazing over dit richting VVV negatieve interview !

  Weet iemand wat hier echt speelt ? Is Ralf Seuntjens echt klaar met VVV of is het bedoeld als positieve kritiek en heeft L1 het dusdanig gemonteerd dat het anders lijkt ?

  Feit is dat Ralf Seuntjens tot aan de wedstrijd tegen PEC Zwolle niet kon starten maar wél op de bank zat maar er vrijdag “ineens” helemáál niet bij was …

  Fijne kerstdagen allemaal

  1. marcel

   als je doelt op dat humoristisch/satirisch interview (jiskefet-achtig) dat ralf gedaan heeft voor een tv-programma, en dat L1 overneemt als een serieus interview, nou geweldige journalistiek weer van L1.

   1. Koelie

    Dat interview van Ralf met Dennis van Veronica is natuurlijk slapstick. ZL1 steekt het niet onder stoelen of banken dat ze een grote hekel hebben aan VVV of ze zijn compleet incompetent.
    Beide hele goede redenen om de subsidie flink te korten.

  1. chretien

   Ik denk dat vvv een sterke, aanvallende middenvelder meer nodig heeft. Makkelijker te krijgen, bovendien goedkoper. Ik heb echter begrepen dat vvv niet bezig is met daadwerkelijke versterking.

   1. Dond

    Ik ben het helemaal met je eens dat VVV meer behoefte heeft aan een aanvallend ingestelde middenvelder die de aanvallers in stelling kan brengen.

    Vroeg me alleen af of er nog een kern van waarheid zat in dat gerucht.

Leave a Reply