Samenvatting Jong PSV – VVV-Venlo 2-2

Gisterenavond om 00.05 waren de samenvattingen van de Jupiler League te zien. Het is gewoon een doordeweekse dag en hierdoor begrijpelijk als je de samenvatting van VVV-Venlo nog niet hebt bekeken. Hierbij de samenvatting van Jong PSV – VVV-Venlo. De beelden zijn SBS6.

Bron: SBS6.nl

9 Responses

 1. Godfried

  Beide goals van PSV waren weer dankzij verschrikkelijke individuele fouten. Zie even niet wie er bij de 1-1 naast de bal trapt en bij de 2-1 gaan er twee als gekken blind naar de grond. Ik heb altijd geleerd dat je als voetballer op je benen te blijven staan en nooit te gaan liggen.

 2. binky

  ik heb het op tv gezien
  beide keren was kruissen alweer te bang om te koppen wat een blunder
  het word tijd dat de ts eens ingrijpt want kruissen is toch helemaal niks die stijve hark
  en waar was ons zogenaamd talent van crooy deed die wel mee???????????????????????????
  ook zo’n slappeling geen bal durven te koppen
  of goed ingrijpen vol erop in plaat van terugtrekken wat een wanvertoning
  daany post moet door blunders van beide alle gaten dichtlopen

 3. Ben

  Wat ik heb gezien viel me nog erg mee. Twee doelpunten gescoord en hadden r veel meer kunnen zijn. Uitslag had 1-3 of zelfs 1-4 kunnen zijn. Jammer, maar het is niet anders. Wat we missen is de bikkel waar zo iedereen op deze site al lang om schreeuwt. Maar ja, een bikkel is niet te koop of te vinden. We moeten het doen met de selectie die wij hebben. Zondag tegen N.E.C. zal het er niet gemakkelijker op worden. Maar wie weet, wellicht hebben de spelers nu geen motivatie van derden nodig om er tegenaan te gaan. Ik ben in ieder geval weer present. FORZA VVV!

 4. Mikan

  Ik was erbij. Aantrekkelijke pot voetbal. Eindelijk werd er vroeg druk gezet waardoor er veel kansen ontstonden.
  Er had zeker meer ingezeten. Compleet ander VVV gezien dan de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven waarin ze geen enkele kans creëerde. Mooi rush van Promes gezien van achteruit bijna scoren, daarnaast genoten van van Crooy is echt een loopwonder.Nu deze instelling vasthouden en minder individuele fouten maken .

Leave a Reply