VVV-Venlo

Samenvatting NAC Breda – VVV-Venlo

De tweede competitiewedstrijd van 2018 was wederom een belangrijke wedstrijd. Na ADO Den Haag, moest VVV-Venlo aantreden in Breda tegen NAC. Het was geen makkelijke pot, maar de Venlonaren bleven uiteindelijk overeind en aan het einde kwamen we als winnaar uit de bus door een goed doelpunt van Lennart Thy. Om het hele wedstrijdverslag te lezen dat eerder online kwam, klik je hier.

Samenvatting
Hieronder kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zaterdag is gespeeld tussen NAC Breda en VVV-Venlo. De samenvatting komt van het YouTube-kanaal van VVV-Venlo.

Hier is de video met alleen de goal van Lennart Thy. Deze video komt ook van het YouTube-kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd. Hieronder kun je de interviews vinden met de trainer en met diverse spelers van de Venlose club na de 0-1 winst tegen de club uit Breda. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn – voor en na de wedstrijd – matchwinner Lennart Thy en aanvoerder Jerold Promes. De beelden zijn van Fox Sports NL.

Trainer Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd NAC Breda – VVV-Venlo: “Ik ben weer terug, les geleerd” (klik op de afbeelding voor de video)

Maurice Steijn

Trainer Maurice Steijn na de wedstrijd NAC Breda – VVV-Venlo: “NAC maakte het ons echt heel moeilijk” (klik op de afbeelding voor de video)

IMG_0793

Aanvoerder Jerold Promes direct na de wedstrijd tegen NAC Breda: “Wedstrijd met twee gezichten”

IMG_1819

Spits en matchwinner Lennart Thy na de 0-1 winst in Breda tegen NAC Breda: “Na mijn goals nog steeds even populair hier” (klik op de afbeelding voor de video

IMG_9626

Een uitstekend resultaat voor de Venlonaren op weg naar handhaving. Directe concurrent NAC is daardoor eigenlijk geen concurrent meer en weggezet. De afstand met de onderste plekken begint zo steeds groter te worden en we gaan dan ook met vertrouwen richting de thuiswedstrijd tegen Feyenoord!

11 Responses

  1. lucien1978

   Hoezo te klein? Alle 5 niet goed genoeg voor dit niveau. We hebben nog 6a7 potentiële bankzitters die zo in de basis kunnen. Zo smal is die selectie nu ook weer niet. Schorsingen / blessures kunnen we wel opvangen.

   V Crooy / Janse /Dekker / Post / Castelen / Opoku / Jacobsen / Bezzat

 1. Luis Erique

  Janse vind ik geen hoogvlieger, bezzat komt nog te kort naar mijn idee, van jacobsen weten we niks en castelen moet eerst laten zien of hij 90 minuten op niveau kan. Ik vind het wat smal momenteel.

 2. Gerardus

  Smal is het zeker maar opvallend is dat de huurlingen ook niet echt nodig zijn geweest en er zijn ook geen wedstrijden geweest waarin we iemand mistte op de bank die nog wat kon brengen. Daarnaast hebben we voor de 5 vertrokken spelers er eigenlijk 3 terug gekregen. Jakobsen, Castelen en eigenlijk ook Opoku aangezien hij de eerste seizoenshelft vaak niet fit was en eigenlijk helemaal niet wedstrijdfit.

  We staan op dit moment 10 punten los van de streep en hebben nog 8 punten nodig tot de “denkbeeldige streep”, dus ik ben benieuwd of ze het nodig achten om geld te spenderen voor een nieuwe speler of besluiten om geen geld meer te uit te geven en de selectie zo te laten. Godzijdank heeft VVV dus wel de mogelijkheid om deze huurspelers terugtesturen als het niet loopt en zitten we hier niet meer mee. Ik gok zelf op een buitenkansje die van een Engelse club afkomstig zal zijn aangezien zij spelers vaak voor bijna noppes verhuren.

 3. chretien

  Jammer, je koert eerst doorselecteren, in ons geval, de nodige vervangingen halen, dan de betreffende spelers laten gaan. Dit kan ons nog behoorlijk opbreken. We hebben nog twee dagen de tijd.

 4. pavisto67

  Onze Duitse doelman had weliswaar wind mee maar wat een uittrap bij dat doelpunt. Was mij in het stadion niet eens opgevallen. Die trapt zo ff van box naar box, waardoor uiteindelijk binnen no time VVV gevaarlijk is en scoort

Leave a Reply