VVV-Venlo

Samenvatting PSV – VVV-Venlo

Afgelopen zaterdag speelde VVV-Venlo tegen PSV. Een stunt zat er helaas niet in, het werd 4-0 in het voordeel van de Eindhovenaren. Spijtig, maar helaas.

PSV was eigenlijk vanaf het eerste begin heer en meester in Eindhoven. De ploeg was dominant en controlerend, het was daarom erg lastig voor VVV om er tussen te komen. Toch was het VVV-Venlo dat een grote kans kreeg met Seuntjens, maar die kon niet afdrukken. We gingen met een 1-0 achterstand de rust in en na een uur spelen werd de druk opgevoerd, hetgeen resulteerde in de 4-0 eindstand. We hoeven ons niet te schamen, maar lekker is natuurlijk anders. Lees hier het wedstrijdverslag.

Samenvatting
Hier kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zondag werd gespeeld tussen VVV-Venlo en PSV. De beelden komen van het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd tegen PSV, door de technische staf en spelers van VVV-Venlo. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn – voor en na de wedstrijd –  aanvoerder Danny Post en Ralf Seuntjens. De beelden zijn van FOX Sports NL.

Trainer Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd tegen PSV: “Moet hier gewoon 100% fitte mensen hebben” (klik op de afbeelding voor de video)

Trainer Maurice Steijn na de wedstrijd tegen PSV: “Op de bank dachten we dat het een rode kaart was” (klik op de afbeelding voor de video)

Aanvoerder Danny Post direct na de wedstrijd tegen PSV: “PSV is een maatje te groot denk ik” (klik op de afbeelding voor de video)

Ralf Seuntjens na de wedstrijd tegen PSV: “PSV is wel echt heel erg goed vind ik ” (klik op de afbeelding voor de video)

Leave a Reply