VVV-Venlo juicht

Samenvatting en interviews Roda JC – VVV-Venlo

VVV-Venlo heeft een hele belangrijke en goede zege geboekt in de derby tegen Roda JC. Afgelopen zaterdag werd het 0-1 voor de Venlonaren door een droog schoot van Clint Leemans. Het was geen geweldige wedstrijd om aan te kijken, maar dat boeit niet zoveel want we hebben eindelijk gewonnen in Kerkrade! Voor het eerst in de historie werd er gewonnen bij Roda en dat zegt veel over de verhoudingen binnen Limburg. Dit kan wel eens de wisseling van de wacht zijn: VVV is de beste van Limburg! Om meer te lezen over de wedstrijd, kun je het wedstrijdverslag lezen. Klik daarvoor hier.

Samenvatting
Hieronder kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zaterdag is gespeeld tussen Roda JC en VVV-Venlo. De samenvatting komt van het YouTube-kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd. Hieronder kun je de interviews vinden met de trainer en met diverse spelers van de Venlose club na de 0-1 winst in de derby tegen Roda JC uit Kerkrade. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn – voor en na de wedstrijd – , middenvelder Clint Leemans en aanvoerder Jerold Promes. De beelden zijn van Fox Sports NL.

Maurice Steijn voor de wedstrijd tegen Roda JC: “Teken er voor om onder Roda te eindigen en erin te blijven” (klik op de afbeelding voor de video)

steijnpre1Maurice Steijn na de wedstrijd tegen Roda JC: “We hebben uitstekende zaken gedaan” (klik op de afbeelding voor de video)

2050433_EditorialMatchwinner Clint Leemans na de wedstrijd tegen Roda JC: “Vandaag zijn wij de beste van Limburg” (klik op de afbeelding voor de video)

clintAanvoerder Jerold Promes direct na de wedstrijd tegen Roda JC: “Het is een derby, als je die maar wint” (klik op de afbeelding voor de video)

jeroldWat is dat toch heerlijk zo’n derbywinst! We hebben nog twee wedstrijden voor de boeg. Komende woensdag spelen we in Eindhoven tegen PSV voor de beker en we sluiten het jaar af thuis tegen Heracles. Nog even knallen!

Leave a Reply