VVV-Venlo

Samenvatting SC Heerenveen – VVV-Venlo

Het is toch een prestatie om bij Heerenveen een punt te pakken. Traditioneel is Heerenveen thuis erg sterk en we weten ook dat de club uit Friesland om dit moment niet in beste doen is, dat neemt niets weg van de prestatie van VVV-Venlo. De Venlonaren waren een groot gedeelte van de wedstrijd de onderliggende partij, maar bleef tot het einde strijden. Dat werd beloond met een 2-2 gelijkspel, door een doelpunt van Ralf Seuntjens in de 85e minuut. Daarnaast maakte Lennart Thy zijn eerste goal in de Eredivisie en is dus meteen van die hatelijke 0 verlost.

Samenvatting
Hieronder kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zaterdag is gespeeld tussen SC Heerenveen en VVV-Venlo. De samenvatting komt van het YouTube-kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd. Hieronder kun je de interviews vinden met de trainer en met diverse spelers van de Venlose club na het 2-2 gelijkspel tegen de club uit Friesland. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn, Ralf Seuntjens en Lennart Thy. De beelden zijn van Fox Sports NL.

Trainer Maurice Steijn voor de wedstrijd: “De 13e plaats, daar teken ik voor” (klik op de afbeelding voor de video)

2041392_Editorial

Trainer Maurice Steijn na de wedstrijd: “Het leek alsof ze een beetje angst voor ons hadden” (klik op de afbeelding voor de video)

2041637_Editorial

Aanvaller Lennart Thy na de wedstrijd: “Goed om te weten dat de trainer vertrouwen in mij heeft” (klik op de afbeelding voor de video)

2041524_Editorial

Middenvelder Ralf Seuntjens na de wedstrijd: “Fijn dat de trainer risico’s durft te nemen” (klik op de afbeelding voor de video)

2041521_Editorial

Aanstaande woensdag 13 december is alweer de volgende wedstrijd van VVV, dan spelen we thuis tegen FC Utrecht. Dan staan de volgende 3 punten op het spel en een overwinning zou heel fijn zijn. Hopelijk zijn de weergoden ons ook goed gezind!

 

 

Leave a Reply