Samenvatting SC Telstar – VVV-Venlo

Hierbij de samenvatting van de laatste wedstrijd in de Jupiler League. De beelden zijn van Fox Sports.

 

2 Responses

 1. mats

  Na de wedstrijd stonden alle supporters achter het hek naast het doel (daar waar je dus zo het veld op stapt bij wijze van spreken)…te wachten op de spelers. Die namen zich niet eens de moeite tot aan het hek te lopen om effe met de supporters te praten of een handtekening te geven. Bleven halfslachtig en onge├»nteresseerd op 10/20 meter afstand lafjes applaudisseren.

  Ik vond het nogal een beschamende vertoning. Dat je zo de supporters behandeld die nog de moeite nemen helemaal naar Velsen-Zuid te komen. En dat noemen ze dan een uitzwaaiwedstrijd.
  Het viel nog meer op omdat van Telstar kant enkele spelers wel aan de reling stonden en afscheid namen van hun supporters.
  VVV snapt er nog steeds heel weinig van hoe je binding opbouwt met je supporters.

  1. Ik kan je wel vertellen waarom dat zo was (hoe ik het heb meegekregen). Eigenlijk mochten de supporters LEGAAL het veld op om de mannen te feliciteren en alles te doen wat je net beschrijft. Maar politie uit deze regio heeft er tijdens de wedstrijd voor gekozen om dit niet toe te staan voor het uitvak voor rellen. Daarnaast moest het uitvak van VVV zo snel mogelijk leeg zijn.

Leave a Reply