VVV-Venlo

Samenvatting Sparta Rotterdam – VVV-Venlo

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam op de rol. Sparta had de 3 punten harder nodig dan VVV-Venlo en dat was ook terug te zien op het veld. We gingen met een 3-2 nederlaag de boot in op Het Kasteel en dat was bijzonder pijnlijk.

Tegen FC Twente was het al tandenloos en in de wedstrijd tegen Sparta bij vlagen ook. Het eerste half uur hadden we niets in te brengen en kwamen we op een achterstand. Ondanks een gemiste strafschop kwamen we toch op 1-1 en 1-2, maar de laatste 10 minuten waren doorslaggevend. Sparta vocht voor iets concreets en wij konden het vooral verdedigend niet volhouden. Als we zelf dan ook 3 100% kansen missen, ja dan wordt het gewoon een heel lastig verhaal. Een terecht nederlaag uiteindelijk, maar volkomen onnodig. Om het hele wedstrijdverslag te lezen, klik je hier.

Samenvatting
Hier kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zaterdag werd gespeeld tussen Sparta Rotterdam en VVV-Venlo. De beelden komen van het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam, door de technische staf en spelers van VVV-Venlo. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn – voor en na de wedstrijd – , Clint Leemans en aanvoerder Danny Post. De beelden zijn van FOX Sports NL.

Trainer Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd met Sparta Rotterdam: “Je ziet aan de ploeg dat het seizoen zwaar is geweest” (klik op de afbeelding voor de video)

2844242_Editorial

Trainer Maurice Steijn na afloop van de wedstrijd met Sparta Rotterdam: “We moeten de goals niet zo makkelijk weggeven” (klik op de afbeelding voor de video)

2844545_Editorial

Middenvelder Clint Leemans na afloop van de wedstrijd met Sparta Rotterdam: “Deze wedstrijd kon alle kanten op” (klik op de afbeelding voor de video)

2844538_Editorial

Aanvoerder Danny Post na afloop van de wedstrijd met Sparta Rotterdam: “Op dit niveau moet je die ballen gewoon maken” (klik op de afbeelding voor de video)

2844527_Editorial (1)

Leave a Reply