VVV-Venlo

Samenvatting Sparta Rotterdam – VVV-Venlo

Afgelopen weekend verloor VVV-Venlo op een vrije pijnlijke manier van Sparta Rotterdam. In Rotterdam werd het 4-1 voor de Kasteelheren, maar niet alleen het matige spel was daar debet aan. Ook de VAR speelde deze speelronde een grote rol.

Bekijk hieronder de samenvatting van de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De beelden zijn van het YouTube-kanaal van VVV-Venlo.

4 Responses

 1. aoje

  Wordt tijd dat er duidelijkheid komt over Susic. Kan je als club toch niet maken om zo`n goede middenvelder te laten lanterfanten. Met geblesseerde Post mis je daadkracht op middenveld. Laat Susic maar voetballen en wijs hem op zijn contract zolang hij in Venlose dienst is.

 2. venlona

  Wat doet Susic nu eigenlijk verkeerd? Niets toch… VVV wil hem verkopen en heeft met hem afgesproken dat hij geen wedstrijden speelt om blessures te voorkomen. Hij traint wel. precies volgens afspraak !!!!

 3. festina lente

  ee Cattermole traint vanaf donderdag mee met VVV-Venlo, zo meldt de club uit Limburg via de officiële kanalen. De 31-jarige verdediger zat zonder club na zijn vertrek bij Sunderland. De Engelse verdedigende middenvelder speelde de afgelopen tien jaar bij the Black Cats. “Cattermole en VVV-Venlo hebben met elkaar afgesproken dat er in de aankomende periode bekeken wordt of club en speler bij elkaar passen”, aldus VVV.

  De voormalig Engels jeugdinternational werd opgeleid bij Middlesbrough en vertrok op jonge leeftijd naar Wigan Athletic. In de zomer van 2009 telde Sunderland circa zeven miljoen euro voor hem neer. Hij groeide uit tot een gewaardeerde kracht en kwam in 258 wedstrijden tot 10 goals. Cattermole speelde met Sunderland acht seizoenen in de Premier League. Na de degradatie in 2017 kwam hij in het seizoen 2017/18 35 keer in actie in de Championship. Het werd een dramatisch jaar, want opnieuw degradeerde de club.
  De afgelopen voetbaljaargang was de controlerende middenvelder een vaste waarde in de League One, maar desondanks namen beide partijen afscheid van elkaar. Volgens Engelse media lag het hoge salaris van Cattermole ten grondslag aan zijn vertrek. Zijn contract liep nog een jaar door, maar met een salaris van omgerekend 43.000 euro per week drukte hij te zwaar op de begroting. Cattermole werd bij een groter publiek bekend door zijn rol in de documentaire van Netflix over Sunderland: Sunderland Till I Die.

Leave a Reply