7 Responses

 1. kiekoputspelke

  Ik heb het alleen met deze samenvatting moeten doen, maar volgens mij was Sparta de iets bovenliggende partij in deze wedstrijd ?

  Jordy Deckers heeft behoorlijk wat ballen moeten keren en dat overigens naar behoren gedaan. Bij de 1-0 was hij volstrekt kansloos en waarschijnlijk is er geen keeper op de wereld die deze bal gestopt had…. Verder leek Sparta dus gevaarlijker dan VVV en dus zijn de punten verdiend in Rotjeknor gebleven ?? Jammer, want nu lijkt het kampioenschap beslecht in het voordeel van Sparta en moet VVV zich rechtstreeks zien te plaatsen voor de play offs !!

  Natuurlijk had de wedstrijd ook in het voordeel van VVV kunnen eindigen als de van richting veranderde bal van Paulissen niet op de lat was geëindigd maar 10 cm lager. Op Paulissen komend: kan iemand aangeven hoe hij het gedaan heeft tijdens zijn debuut ?? Ik vond het overigens wel verrassend dat hij als vleugelspeler mocht starten….

  Opvallend vond ik verder dat Resida zelfs niet mocht invallen. Tot nog toe was het stuivertje wisselen voorin tussen Resida, van Crooy en Hunte waarbij Resida als enige telkens mocht starten. Verrassend dus dat hij nu ineens voorbij gestreefd lijkt door Paulissen en Hunte….die wél een invalbeut kreeg….

  Maar goed: VVV staat er gewoon nog goed voor en moet zich herpakken.

 2. supportertje

  VVV heeft het in rotjeknor absoluut niet slecht gedaan. Na de 1-0 die redelijk en letterlijk uit de lucht kwam vallen, hebben ze zich goed herpakt en dwongen veel respect af bij Sparta wat zich manifesteerde in 1-1. Daarmee gingen ze de kleedkamers in na een dot van een kans voor Sparta. Uit de kleedkamers vandaan gingen beide ploegen voor de winst, waarbij Sparta langzaam sterker werd en de overhand kreeg. Pas na de 2-1 voor Sparta werd er gewisseld, terwijl iedereen op de tribune voor VVV aanvoelde dat dit eerder had moeten gebeuren. VVV kwam niet echt meer aan aanvallen toe, ondanks alle verwoede pogingen en na de 3-1 was het klaar. Toch blijft het een beetje aan mij knagen dat, als er eerder vers bloed was gebracht voorin, het misschien toch anders was verlopen.

   1. Goodie

    Hou is op over het kampioenschap. Wij hebben 12 verliespunten meer dan Sparta. En dit Sparta is gewoon de constanste dit jaar. Die gaan dit echt niet meer uit handen geven.

   2. Sanderkuh

    Inderdaad, kansloze missie….gewoon seizoen uitspelen en zoi hoog mogelijk proberen te eidigen…op naar een vruchtbare na-comptitie….

Leave a Reply