VVV-Venlo

Samenvatting Vitesse – VVV-Venlo

Afgelopen zaterdag werd verloren van Vitesse in Arnhem. In het Gelredome werd het 2-1 in het voordeel van de thuisploeg, waardoor VVV in de Decembermaand nog zonder overwinning is en dat is gewoon geen lekker gevoel.

Er was geen sprake van een groot kwalitatief verschil in de wedstrijd tegen Vitesse, ook al zou je dat aan het begin van de wedstrijd wel hebben verwacht. Het niveau van beide ploegen was niet hoog en door fouten in de opbouw was het VVV dat aan het kortste eind trok na 90 minuten. Daarmee is december vooralsnog geen lekkere maand voor VVV met 3 nederlagen en 1 gelijkspel. Opvallend is dat alle nederlagen buitenshuis vielen tegen relatief sterke tegenstanders. Verdedigend ziet het er niet goed uit en VVV hoopt dit te kunnen rechten in de aankomende thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle.

Samenvatting
Hier kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zondag werd gespeeld tussen VVV-Venlo en Vitesse. De beelden komen van het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd tegen Vitesse, door de technische staf en spelers van VVV-Venlo. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn – voor en na de wedstrijd –, Ralf Seuntjens en Peniel Mlapa. De beelden zijn van FOX Sports NL.

Trainer Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd tegen Vitesse: “Promes speelt soms te veel op het randje” (klik op de afbeelding voor de video)

Trainer Maurice Steijn na de wedstrijd tegen Vitesse: “We moeten niet zo naïef zijn” (klik op de afbeelding voor de video)

Ralf Seuntjens na de wedstrijd tegen Vitesse: “Zonde dat we geen resultaat hebben gehaald” (klik op de afbeelding voor de video)

Peniel Mlapa na de wedstrijd tegen Vitesse: “Van de trainer moet ik altijd naar de eerste paal gaan” (klik op de afbeelding voor de video)

 

Leave a Reply