VVV-Venlo

Samenvatting VVV-Venlo – ADO Den Haag

Eindelijk mochten we weer voetballen in de competitie en meteen werd er weer een goed resultaat behaald. VVV-Venlo was gastheer tegen ADO Den Haag en aan het einde van de wedstrijd stond er 2-0 op het scorebord. Dat betekende ook meteen 3 punten voor VVV én een vijfde plaats! Kortom, lekker weekend zo.

VVV had twee keer op rij verloren (van Excelsior en PSV) en was gebrand op een goed resultaat tegen ADO Den Haag. De Venlonaren startten uitstekend met behulp van keeper Indy Groothuizen, want na 2 minuten lag de bal al in het netje door een benutte penalty van Peniel Mlapa. VVV was net iets sterker in die eerste helft, maar beloonde zichzelf niet met de 2-0. De poging van Patrick Joosten belandde op de paal. Die 2-0 kwam er uiteindelijk wel, weliswaar 5 minuten voor tijd. Het was kermis in Venlo en iedereen probeerde de bal erin te krijgen, maar Jay-Roy Grot bleek de gelukkige en zo werd de overwinning over de streep getrokken. Lees het hele wedstrijdverslag hier.

Samenvatting
Hier kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zondag werd gespeeld tussen VVV-Venlo en ADO Den Haag. De beelden komen van het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd tegen ADO Den Haag, door de technische staf en spelers van VVV-Venlo. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn – voor en na de wedstrijd –  aanvoerder Danny Post en Peniel Mlapa. De beelden zijn van FOX Sports NL.

Trainer Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd tegen ADO Den Haag: “Hoop dat we ons kunnen meten met ADO (klik op de afbeelding voor de video)

Trainer Maurice Steijn na de wedstrijd tegen ADO Den Haag: “Een goed signaal van Susic naar Mlapa” (klik op de afbeelding voor de video)

Aanvoerder Danny Post na de wedstrijd tegen ADO Den Haag: “Ik zal El Khayati straks uit mijn zak halen” (klik op de afbeelding voor de video)

Peniel Mlapa na de wedstrijd tegen ADO Den Haag: “De fans in Togo zijn gek” (klik op de afbeelding voor de video)