VVV-Venlo

Samenvatting VVV-Venlo – Ajax

De tweede wedstrijd in de competitie en tevens eerste thuiswedstrijd was meteen een hele pittige voor VVV-Venlo. Titelkandidaat Ajax kwam op bezoek in De Koel en lang leek er een puntje in te zitten voor de Venlonaren. Helaas werd er in de 88e minuut een penalty gegeven met hulp van de VAR en werd de nederlaag een feit.

De geelzwarten begonnen uitstekend aan de wedstrijd en deden hun uiterste best om de gasten onder druk te zetten. Dat lukte aanvankelijk, maar daarna nam Ajax de controle over en waren zij veel gevaarlijk aan de bal en voor het doel. Dat VVV-Venlo niet op een monsternederlaag getrakteerd werd, was vooral te danken aan keeper Lars Unnerstall, die weer een dijk van een wedstrijd keepte. De wedstrijd is nu vooral in het nieuws gekomen door twee VAR momenten. In de eerste helft werd een goal van Samuelsen afgefloten, omdat hij een overtreding had gemaakt in de 16 (zeer discutabel tot onbegrijpelijk) en in de 88e minuut kreeg Ajax een penalty na een overtreding van Janssen. Om het hele wedstrijdverslag te lezen, klik je hier.

Samenvatting
Hier kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zaterdag werd gespeeld tussen VVV-Venl en Ajax. De beelden komen van het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd tegen Ajax, door de technische staf en spelers van VVV-Venlo. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn – voor en na de wedstrijd – aanvoerder Danny Post aanvaller Martin Samuelsen en verdediger Roel Janssen. De beelden zijn van FOX Sports NL.

Trainer Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd tegen Ajax: “Heel veel dingen gezien die beter moeten” (Klik op de afbeelding voor de video)

Trainer Maurice Steijn na afloop van de wedstrijd tegen Ajax: “Ik denk dat het een geldige goal was” (Klik op de afbeelding voor de video)

Aanvoerder Danny Post na afloop van de wedstrijd tegen Ajax: “Extra frustrerend dat het op deze momenten aankomt” (Klik op de afbeelding voor de video)

Martin Samuelsen na afloop van de wedstrijd tegen Ajax: “Het had gewoon een goal moeten zijn” (Klik op de afbeelding voor de video)

Roel Janssen na afloop van de wedstrijd tegen Ajax: “Heel zuur gevoel” (Klik op de afbeelding voor de video)

7 Responses

  1. Dond

   Dat vraag ik me inderdaad ook af.

   Dit team kan echt wel weer voor een verrassing gaan zorgen, zoals we afgelopen zaterdag hebben gezien.
   Maar ik blijf me toch een beetje zorgen maken om de grootte van de selectie – vooral voorin op de flanken. Hoop dat we de komende 2 weken nog minimaal 1 snelle behendige vleugelspeler mogen verwelkomen 🙂

 1. Koelie

  Even wat anders. Dat filmpje van die Venrayse supporter met zijn Ajax vriendjes die gaat nu viral. Positief voor VVV maar gaan die Ajax gasten, buiten dat het verschrikkelijke gloryhunters zijn, ook nog een stadionverbod krijgen of mogen wij nu ook elke uitwedstrijd de combi regels omzeilen?

 2. Animal

  ach moet eigenlijk kunnen. is bij een WK ook geen probleem. In Duitsland op een paar wedstrijden na ook niet. Jammer dat dit bij veel clubs in NL niet kan zonder problemen…gewoon triest.

  Als Noord Limburg weer voor VVV naar de Koel trekt is het probleem opgelost….nog steeds ontzettend jammer en onbegrijpelijk dat de Koel niet iedere week vol zit met seizoenkaarthouders

Leave a Reply