VVV-Venlo

Samenvatting VVV-Venlo – AZ

Afgelopen zondag werd de wedstrijd gespeeld tussen VVV-Venlo en AZ. In Stadion de Koel werd het 2-2 na 94 minuten spelen.

Het was geen beste start van VVV-Venlo in de wedstriid tegen AZ. Sterker nog, na een kwartier spelen was het al 0-2 voor AZ en het leek alsof de thuisploeg geen resultaat kon halen in deze wedstrijd. Het spel was ook niet al te best en de gasten waren gewoon beter. Maar na een half uur kon Mlapa scoren op aangeven van Seuntjens en dat gaf hoop voor de tweede helft. De tweede helft was VVV een stuk beter en was de wedstrijd in balans. Het duurde uiteindelijk tot de 93e minuut voordat de gelijkmaker erin lag, maar hij lag erin en dat is het belangrijkste. Klik hier voor het wedstrijdverslag.

Persconferentie
Hieronder kun je de persconferentie kijken na het einde van de wedstrijd VVV-Venlo tegen AZ met trainers John van den Brom en Maurice Steijn. De beelden komen van het YouTube kanaal van AZ.

Samenvatting
Hier kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zondag werd gespeeld tussen VVV-Venlo en AZ. De beelden komen van het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd tegen AZ, door de technische staf en spelers van VVV-Venlo. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn – voor en na de wedstrijd – , Ralf Seuntjens, Jerold Promes, Patrick Joosten en Peter van Ooijen. De beelden zijn van FOX Sports NL.

Trainer Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd tegen AZ: “Zo’n vierde plek moet de spelers wel motiveren” (klik op de afbeelding voor de video)

Trainer Maurice Steijn na de wedstrijd tegen AZ: “Wij moesten ons in de wedstrijd terugvechten” (klik op de afbeelding voor de video)

Aanvaller Ralf Seuntjens na de wedstrijd tegen AZ: “Tweede helft heer en meester” (klik op de afbeelding voor de video)

Middenvelder Peter van Ooijen na de wedstrijd tegen AZ: “Hij laat zich gewoon vallen” (klik op de afbeelding voor de video)

Aanvaller Patrick Joosten na de wedstrijd tegen AZ: ” Het was even billenknijpen” (klik op de afbeelding  voor de video)

Verdediger Jerold Promes na de wedstrijd tegen AZ: ” Met mijn ervaring had ik dat niet moeten doen” (klik op de afbeelding  voor de video)