VVV-Venlo

Samenvatting VVV-Venlo – Excelsior

Na de wedstrijd tegen PEC Zwolle, was er afgelopen weekend een thuiswedstrijd voor VVV-Venlo. In Stadion de Koel was Excelsior de tegenstander en we wisten van tevoren al dat dit een lastige wedstrijd zou worden. Excelsior doet het dit seizoen immers heel goed en is samen met VVV een van de verrassingen van het seizoen.

Een ding was zeker: de Venlonaren moesten aanvallen. Waar VVV de meeste wedstrijden speelt van uit een zeer hecht defensief collectief, moest er nu meer offensief gespeeld worden en dat bleek de achilleshiel van de geel-zwarten. Excelsior bespeelde ons met onze eigen tactiek en deed dat heel slim. Zij kwamen door een counters op hun doelpunten en waren gewoon een stuk slimmer dan ons. Het doelpunt van Thy in de 84e minuut (2-3) kwam net iets te laat om ook nog een gelijkmaker te forceren, maar we hadden ook geen aanspraak gemaakt op de 3-3. Het is niet zo’n ramp uiteraard, want we hebben een redelijke voorsprong op de degradatieplekken, maar we kunnen zeker wel stellen dat er aantal dingen beter zullen moeten in het restant van de competitie. Anders wordt het nog een zweten.

Samenvatting
Hier kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zaterdag werd gespeeld tussen VVV-Venlo en Excelsior. De beelden komen van het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

Doelpunten VVV-Venlo
Hieronder ook het doelpunten van Lennart Thy. Deze beelden zijn ook van het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd door de technische staf en spelers van VVV-Venlo. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn – voor en na de wedstrijd – en aanvoerder Danny Post. De beelden zijn van FOX Sports NL.

Trainer Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd met Excelsior: “Als we kans maken gaan we vol voor plek acht” (Klik op de afbeelding voor de video)

steijnpre

Trainer Maurice Steijn na de wedstrijd met Excelsior: “Volgende week PSV, dus dat biedt mogelijkheden” (Klik op de afbeelding voor de video)

2418383_Editorial

Aanvoerder Danny Post direct na de wedstrijd tegen Excelsior: “Jammer, had deze wedstrijd heel graag gewonnen” (Klik op de afbeelding voor de video)

2417873_Editorial

 

Leave a Reply