Samenvatting VVV-Venlo – FC Emmen

Alles wat perfect! Het zonnetje, een volle Koel, sfeer en Jong Ajax die punten lieten liggen. Het enige wat ontbrak was een doelpunt van de Venlonaren. De samenvatting laat zien dat er genoeg kansen waren maar door een combinatie van factoren lukte het gewoon niet. Op naar FC Eindhoven waar we een nieuwe kans krijgen om het kampioenschap binnen te slepen. De beelden zijn van FOX Sports & Veronica TV.

Interviews
Interview met Maurice Steijn; “De schaal zou de slagroom op de taart zijn”
Schermafbeelding 2017-04-17 om 23.52.35
Klik op de afbeelding om het interview te bekijken!

Interview met Danny Post; “Nu is het zuur, maar we worden kampioen”
Schermafbeelding 2017-04-17 om 23.55.01
Klik op de afbeelding om het interview te bekijken!

Interview met Niels Fleuren; “Dit was de ideale kampioenswedstrijd geweest voor VVV”
Schermafbeelding 2017-04-17 om 23.55.08
Klik op de afbeelding om het interview te bekijken!

Interview met Clint Leemans; “Ik had VVV ook nog naar kampioenschap kunnen schieten”
Schermafbeelding 2017-04-17 om 23.55.19
Klik op de afbeelding om het interview te bekijken!

Interview met Maurice Steijn; “Vandaag kampioen worden was mooiste scenario geweest”
Schermafbeelding 2017-04-17 om 23.55.24
Klik op de afbeelding om het interview te bekijken!

16 Responses

 1. kiekoputspelke

  Helaas mocht het gisteren niet zo zijn….maar geen man overboord. Natuurlijk was het balen dat die bevrijdende goal niet viel want alle ingrediënten voor een feest waren aanwezig. Maar laten we vooral niet gaan zeiken; het kampioenschap komt er echt wel en die huldiging ook. Misschien 1 week te laat maar het wordt niet minder mooi !!

  Emmen kwam met maar 1 intentie en dat was een gelijkspel te behalen. Een ploeg die nog speelt voor de play off plekken die ZO verdedigend speelde….eigenlijk is dat triest en meteen ook tekenend hoe men als tegenstander naar De Koel komt. Alleen invaller Danso had dreiging en zocht telkens de kortste weg naar het doel, de andere 10 spelers bleven vooral verdedigend denken.

  VVV heeft de kampioenswedstrijd gespeeld zoals die wedstrijden bijna altijd gespeeld worden; geen hoogstaande wedstrijd en vooral voetballen tegen jezelf en later tegen de klok.

  Eindhoven is nu de volgende halte en het is mooi dat het uitvak NU alweer stijf uitverkocht is. Dat verdienen deze mannen en laten we hopen dat ze het alsnog afmaken. Vrijdag wederom ontlading op het veld, in het uitvak, in de kroegen en bij de mensen thuis en zondag op tijd naar de markt voor het stadhuis.

  Dan kunnen we in de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax nog 1 keer met een volle Koel zorgen voor een mooie sfeer en nemen we in stijl afscheid van een schitterend (thuis) seizoen waarin de PLOEG boven zichzelf is uitgestegen en zichzelf en ons beloond heeft met een terugkeer in de Eredivisie !

 2. Gvd….
  “GEEN EXTRA KAARTEN BESCHIKBAAR VOOR KAMPIOENSDUEL IN EINDHOVEN

  Helaas moeten wij onze supporters teleurstellen en mededelen dat er geen extra kaarten beschikbaar zijn voor de uitwedstrijd in en tegen FC Eindhoven.
  We hebben geprobeerd het uitverkochte uitvak uit te breiden, echter verleent de betreffende lokale driehoek o.l.v. de burgemeester van Eindhoven, geen toestemming.”

  1. marcel

   kaarten waren ook nog ruimschoots beschikbaar. Voor de wedstrijd van gisteren waren er tussen de 50 en 100 verkocht. Dus als je gewoon voor VVV gaat ruimte genoeg. de stormloop is gister pas gekomen op kampioenskaartjes.

   1. Goodie

    Enerzijds zijn de volle uitvakken tegen Rkc en Eindhoven leuk, anderzijds is het triest dat ze er verder nooit zijn. Voor de winterstop een gemiddelde van 92 man per wedstrijd..

   2. marcel

    laat ik voorop stellen: ik vind het geweldig. zeker als mensen meedoen zoals afgelopen vrijdag. ik hoop dan ook altijd op zoveel mogelijk mensen, maar wel eerst de vaste volgers en mensen die vaker geweest zijn van een kaart verzekeren (is bij andere clubs ook normaal). dat kan door een registratie systeem op te zetten, waarbij VVV bepaalt aan hoeveel wedstrijden je moet voldoen. aangezien het er maar een kleine 75 zijn, mag de rest zijn best doen om de overige kaarten te bemachtigen. Voor de rest: hoe voller dat uitvak, hoe beter.

   3. Koelie

    Tellen de jaren 2000/2001 dan dubbel? 😉 straks in eredivisie genoeg plek in de uitvakken.

   1. Koelie

    Het vinger wijzen is begonnen. Volgens iemand op twitter wilde VVV het zelf niet…. jammer dit.

 3. kenfen

  niet zeuren en niet zeiken, UItvak vol prima toch Ik ben er uit niet zovaak bij maar dat heeft andere redenen dan niet willen maardit gaat toch weer richting sfeer 2009 geweldig
  Vrijdag kan de vlag uit

 4. jason

  Dat vvv dit zelf niet wil kan ik best begrijpen gezien de nerveusiteit van onze stewarts afgelopen weekend. Ze hebben er alles aan gedaan het feestje te verzieken door als schoolmeesters overal op te reageren met als dieptepunt het opstellen van de suppoosten in een rij toen de spelersbus terug kwam bij de koel zodat spelers en supporters gescheiden bleven wat gelukkig uiteindelijk niet lukte. Zelfs 6 emmen supporters bracht onze helden helemaal in paniek.

  Mss moet deze mensen eens verteld worden dat niet elke voetbalsupporter een hooligan is.

  Lang leve De Koel

Leave a Reply