VVV-Venlo

Samenvatting VVV-Venlo – FC Emmen

Afgelopen zaterdag speelde VVV-Venlo tegen FC Emmen. De wedstrijd eindigde in mineur met een onnodige 2-3 nederlaag tegen de promovendus.

VVV-Venlo speelde een prima eerste helft en had makkelijk met 4-0 of 5-0 voor kunnen staan, maar waar het aanvallend prima ging – ging het verdedigend een stuk minder deze wedstrijd. Dit heeft er ook toe geleid dat VVV-Venlo deze wedstrijd helaas verloor in de laatste minuten van deze wedstrijd.

Samenvatting
Hier kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zaterdag werd gespeeld tussen VVV-Venlo en FC Emmen. De beelden komen van het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven na de wedstrijd tegen FC Emmen door de technische staf en spelers van VVV-Venlo. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn, Danny Post en Johnatan Opoku De beelden zijn van FOX Sports NL.

Maurice Steijn voor de wedstrijd tegen FC Emmen: “Susic zal wellicht nog vertrekken” (klik op de afbeelding voor de video)

Maurice Steijn na de wedstrijd tegen FC Emmen: “We hadden zeker wel een punt verdiend” (klik op de afbeelding voor de video)

Danny Post na de wedstrijd tegen FC Emmen: “Van zo’n ploeg mogen we echt niet verliezen” (klik op de afbeelding voor de video)

Johnatan Opoku na de wedstrijd tegen FC Emmen: “Koop er niks voor dat ik twee keer scoor” (klik op de afbeelding voor de video)