Samenvatting VVV-Venlo – FC Emmen

Interviews

Schermafbeelding 2016-04-23 om 13.22.18
Interview met trainer Maurice Steijn voor de wedstrijd; We zullen er alles aan doen te promoveren (klik op de afbeelding om het filmpje te bekijken)

Schermafbeelding 2016-04-23 om 13.24.28
Interview met Niels Fleuren; Ik doe gewoon mijn werk. (klik op de afbeelding om het filmpje te bekijken)

Schermafbeelding 2016-04-23 om 13.25.36
Interview met trainer Maurice Steijn na de wedstrijd; Een feest om hier te werken! (klik op de afbeelding om het filmpje te bekijken)

1 Response

  1. kiekoputspelke

    Ik vind het mooi om te zien dat Maurice Steijn oprecht positief is over deze club en al vroegtijdig een nieuw contract heeft getekend. Het lijkt me dus dat er voldoende perspectief is voo een mooie toekomst want anders gaat een trainer deze verlenging niet aan in mijn ogen…..

Leave a Reply