VVV-Venlo

Samenvatting VVV-Venlo – FC Groningen

Gisteren speelde VVV-Venlo de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. De wedstrijd in de Koel eindigde zoals de wedstrijd begon: met 22 spelers en de brilstand: 0-0.

De wedstrijd was niet van een hoogstaand niveau en er was niet echt een team dat aansprak maakte op de 3 punten in Venlo. Wellicht was VVV in het aantal kansen gevaarlijker,  maar de gasten uit Groningen kwamen er ook een aantal keer goed uit. VVV-Venlo had geluk dat er een arbitrale dwaling was, want de rode kaart van Promes werd ingetrokken tijdens de wedstrijd, waardoor de wedstrijd met 22 spelers werd beëindigd. Een punt is behaald en dat is het belangrijkste na twee nederlagen op rij.

Samenvatting
Hier kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zondag werd gespeeld tussen VVV-Venlo en FC Groningen. De beelden komen van het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd tegen FC Groningen, door de technische staf en spelers van VVV-Venlo. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn – voor en na de wedstrijd –, Jerold Promes en Stem Steijn. De beelden zijn van FOX Sports NL.

Trainer Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Groningen: “Ik vind dat we te makkelijk doelpunten tegen krijgen” (klik op de afbeelding voor de video)

Trainer Maurice Steijn na de wedstrijd tegen FC Groningen: “Heel sterk van Gözübüyük om terug te durven komen op beslissing” (klik op de afbeelding voor de video)

Jerold Promes na de wedstrijd tegen FC Groningen: “Ik vind het geen rode kaart” (klik op de afbeelding voor de video)

 

Leave a Reply