VVV-Venlo

Samenvatting VVV-Venlo – FC Groningen

De wedstrijd tegen FC Groningen werd door veel supporters gezien als een wedstrijd die zomaar gewonnen zou worden, maar ondanks de mindere resultaten waren de gasten de betere ploeg in Venlo. VVV-Venlo had het grotendeels moeilijk tegen de Groningers. Het werd dus een lastige partij, maar we hebben wederom weer een puntje op weg naar lijfsbehoud.

VVV begon vrij aardig aan het duel en had de betere kansen. Het had misschien wel 2-0 of 3-0 moeten staan na de eerste 20 minuten voetballen. Maar daarna kakten de Venlonaren volledig in en was het FC Groningen dat de lakens uitdeelden in Stadion de Koel. Het is een beetje een gemengd gevoel. Aan de ene kant zijn we goed weggekomen doordat we niet verloren hebben, maar aan de andere kant heerst het gevoel dat er misschien meer in had gezeten. Feit is dat we een punt hebben overgehouden aan de wedstrijd. Lees hier het wedstrijdverslag dat eerder online kwam.

Samenvatting
Hier kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen vrijdag werd gespeeld tussen VVV-Venlo en FC Groningen. De beelden komen van het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd door de technische staf en spelers van VVV-Venlo. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn – voor en na de wedstrijd – aanvoerder Danny Post en Vito van Crooij. De beelden zijn van FOX Sports NL.

steinpre

Trainer Maurice Steijn voor de wedstrijd tegen FC Groningen: “We zijn heel stabiel dit seizoen” (Klik op de afbeelding voor de video)

postpost

Aanvoerder Danny Post direct na de wedstrijd tegen FC Groningen: “Ik kan wel leven met een gelijkspel” (Klik op de afbeelding voor de video)

steijnpost

Trainer Maurice Steijn na de wedstrijd tegen FC Groningen: “Ik heb niks van Vitesse gehoord” (Klik op de afbeelding voor de video)

vancrooijpost

Vito van Crooij na de wedstrijd tegen FC Groningen: “We hebben de betere kansen gehad” (Klik op de afbeelding voor de video)

Volgende week staat de volgende thuiswedstrijd op het programma, dan is Vitesse de tegenstander in Stadion de Koel.

 

Leave a Reply