VVV-Venlo

Samenvatting VVV-Venlo – FC Twente

Twee nederlagen op rij en een interlandpauze daaropvolgend. VVV-Venlo had een overwinning nodig om weer lekker in het ritme te komen voor de laatste competitiewedstrijden. De wedstrijd tegen laagvlieger FC Twente stond op de rol en het werd weer eens tijd voor drie punten in Venlo – iets wat sinds de overwinning op Feyenoord niet meer was gebeurd.

Helaas ging het niet geheel volgens plan. Een tandenloos VVV speelde met 0-0 gelijk tegen de rode lantaarndrager en schiet niet enorm veel op met dit punt. We hebben dan wel de zogenaamde ‘magische’ grens van 34 punten bereikt, maar het kan nog wel eens een heet slot van de competitie worden. Tegen FC Twente hadden de Venlonaren niet veel in te brengen en het was dankzij Unnerstall, dat we niet op een nederlaag getrakteerd werden in de Koel. Twente was feller en troefde ons af op verschillende fronten. We lijken nu wel veilig, maar iets meer punten zou definitief zorgen voor rust in Venlo & omstreken. Om het wedstrijdverslag te lezen klik je hier.

Samenvatting
Hier kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zaterdag werd gespeeld tussen VVV-Venlo en FC Twente. De beelden komen van het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

https://www.youtube.com/watch?v=2rtWHK0x68s

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd tegen FC Twente, door de technische staf en spelers van VVV-Venlo. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn – voor en na de wedstrijd – en aanvoerder Danny Post. De beelden zijn van FOX Sports NL.

Trainer Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd met FC Twente: “Vraag me af of Thy het 90 minuten volhoudt” (Klik op de afbeelding voor de video)

2838352_Editorial

Trainer Maurice Steijn na de wedstrijd met FC Twente: “Punt voelt toch wel lekker” (Klik op de afbeelding voor de video)

2838421_Editorial

Aanvoerder en middenvelder Danny Post direct na de wedstrijd met FC Twente: “Statisch, gebeurde niet veel” (Klik op de afbeelding voor de video)

2838380_Editorial

Spits Lennart Thy na de wedstrijd met FC Twente: “Niets is uitgesloten” (klik op de afbeelding voor de video)

2838418_Editorial

 

3 Responses

  1. twiggy11

    We zijn veilig het had niet langer moeten duren het is net als of de spelers moe zijn zit weinig fitheid in zo lijkt het wel .
    Meschien moet er toch meer door gewisseld worden en niet steeds met de zelfde spelers starten.
    Nu dat we toch veilig zijn kunnen de andere spelers meschien meer spelen?

  2. junorenske

    De fut lijkt er uit en de vorm die ze hadden is veel minder. Veel te veel bezig met volgend seizoen. Al 6 wedstrijden geen winst. Ze wanen zich veilig…zal wel, maar er zijn ploegen die punten pakken (roda, willem 2, sparta) De onderste 2 ploegen bespeel je nog, op dit moment niet gunstig om tegen ze te spelen. Tegen Twente was het niet alles, en bij Sparta moeten ze de mouwen opstropen. Zet Jacobsen maar eens in de spits. Het zou jammer zijn als zo`n mooi seizoen met een sisser uitgaat. Knap seizoen gespeeld, maar laten we eervol afsluiten VVV…!!

Leave a Reply