VVV-Venlo

Samenvatting VVV-Venlo – FC Utrecht

VVV-Venlo heeft gelijkspel bij SC Heerenveen geen goed gevolg kunnen geven. Afgelopen woensdag werd de wedstrijd tegen FC Utrecht met 0-1 verloren en dat betekende dat er 0 punten bij het totaal werden bijgeschreven. Een doelpunt van Kerk in de eerste helft bleek genoeg voor de Domstedeling om de overwinning binnen te slepen.Het is een drukke decembermaand met nog wedstrijden tegen Roda, PSV en Heracles voor de boeg, dus het wordt nog flink aanpoten voor de Venlonaren.

Samenvatting
Hieronder kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen woensdag is gespeeld tussen VVV-Venlo en FC Utrecht. De samenvatting komt van het YouTube-kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd. Hieronder kun je de interviews vinden met de trainer en met diverse spelers van de Venlose club na het 0-1 verlies tegen de club uit Utrecht. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn – voor en na de wedstrijd – en aanvaller Vito van Crooij De beelden zijn van Fox Sports NL.

Trainer Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd VVV-Venlo – FC Utrecht: “Goed dat Seuntjens aan de criticasters laat zien wat hij kan” (klik op de afbeelding voor de video)

steijnpre

Trainer Maurice Steijn na afloop van het verloren duel VVV-Venlo – FC Utrecht: “Als je zulke kansen mist, wordt het moeilijk om te winnen” (klik op de afbeelding voor de video)

steijn post

Aanvaller Vito van Crooij na afloop van het verloren duel met FC Utrecht: “Zonde, ik denk dat er meer in had gezeten” (klik op de afbeelding voor de video)

van crooij post

Aanstaande zaterdag 16 december is alweer de volgende wedstrijd van VVV, dan staat de altijd beladen derby tegen Roda JC op het programma. Dan moeten we echt volle bak gaan knallen, wij moeten winnen van die kerkratten. Drie hele belangrijke punten en we kunnen die uit het zuiden nog meer richting degradatie sturen.

 

Leave a Reply