VVV-Venlo

Samenvatting VVV-Venlo – Feyenoord

De eerste thuiswedstrijd van 2018 werd er gespeeld tegen regerend landskampioen Feyenoord. In Stadion de Koel werd tijdens deze jubileumwedstrijd ter ere van het 115 jarige bestaan van de club gespeeld tegen de Rotterdammers en het bleek een fantastische wedstrijd te zijn vanuit het perspectief van de Venlonaren. VVV-Venlo speelde misschien wel de beste wedstrijd van dit seizoen en liet zien mee te kunnen met een goede ploeg. Dankzij een gescoorde penalty van Leemans werd het 1-0 in het voordeel van de Venlonaren. Om het hele wedstrijdverslag te lezen dat eerder online kwam, klik je hier.

Samenvatting
Hieronder kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zaterdag is gespeeld tussen VVV-Venlo en Feyenoord. De samenvatting komt van het YouTube-kanaal van VVV-Venlo.

Hier is de video met alleen de goal van Clint Leemans. Deze video komt ook van het YouTube-kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd. Hieronder kun je de interviews vinden met de trainer en met diverse spelers van de Venlose club na de 1-0 winst tegen Feyenoord. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn – voor en na de wedstrijd – matchwinner Clint Leemans, invaller Romeo Castelen en aanvoerder Danny Post. De beelden zijn van Fox Sports NL.

Fox Sports

Trainer Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd VVV-Venlo – Feyenoord: “We kiezen op dit moment met Opoku voor meer balvastigheid” (klik op de afbeelding voor de video)

steijnpre

Trainer Maurice Steijn na de wedstrijd NAC Breda – VVV-Venlo: “Alles viel onze kant op vandaag” (klik op de afbeelding voor de video)

steijnpost

Aanvoerder Danny Post direct na de wedstrijd tegen Feyenoord: “Ik denk dat het wel verdiend is” (klik op de afbeelding voor de video)

Postpost

Aanvaller en invaller Romeo Castelen na de 1-0 winst in tegen Feyenoord: “Ik geniet ervan om hier te spelen” (klik op de afbeelding voor de video)

castelenpost

Nos
Voor de interviews van NOS met Maurice Steijn, Clint Leemans en Romeo castelen klik je op de volgende link:  https://nos.nl/artikel/2215325-feyenoord-blameert-zich-in-venlo-tegen-jubilerend-vvv.html

Leave a Reply