VVV-Venlo

Samenvatting VVV-Venlo – Fortuna Sittard

Afgelopen zaterdag werd de Limburgse derby gespeeld tussen VVV-Venlo en Fortuna Sittard. In Stadion de Koel werd het 3-2 in het voordeel van de Venlonaren.

VVV kwam na een half uur spelen op achterstand na een grote fout van Promes, die erg ongelukkig speelde. Stokkers strafte de fout af en het was 0-1 voor de gasten. VVV-Venlo stelde orde op zaken door twee goede goals van Seuntjens en Mlapa, waarna Mlapa net na rust de 3-1 tegen de touwen schoot. Fortuna had meer balbezit, maar veel  reed het niet met dat gegeven. Toen het 3-2 werd in de 86e minuut was het nog even spannend, want Fortuna ging opportunistisch spelen. Uiteindelijk werd de overwinning over de streep getrokken. Het was echt geen beste wedstrijd, dat mag zeker gesteld worden. Maar het belangrijkste zijn de 3 punten en die zijn voor VVV-Venlo

Samenvatting
Hier kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zondag werd gespeeld tussen VVV-Venlo en Fortuna Sittard. De beelden komen van het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd tegen Fortuna Sittard, door de technische staf en spelers van VVV-Venlo. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn – voor en na de wedstrijd – , Ralf Seuntjens en Jay-Roy Grot. De beelden zijn van FOX Sports NL.

Trainer Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd tegen Fortuna Sittard: “Gaat hier vooral om wie de beste van Limburg is” (klik op de afbeelding voor de video)

Trainer Maurice Steijn na de wedstrijd tegen Fortuna Sittard: “We kunnen een weekendje feest vieren” (klik op de afbeelding voor de video)

Ralf Seuntjens na de wedstrijd tegen Fortuna Sittard: “Je wint gelukkig met 3-2” (klik op de afbeelding voor de video)

Jay-Roy Grot na de wedstrijd tegen Fortuna Sittard: “Zat in de auto te juichen toen ik hoorde dat ik bij Jong Oranje zat” (klik op de afbeelding voor de video)

 

3 Responses

Leave a Reply