VVV-Venlo

Samenvatting VVV-Venlo – Heracles Almelo

VVV-Venlo heeft de laatste competitiewedstrijd van 2017 winnend afgesloten door thuis met 3-1 te winnen van Heracles Almelo. Op de dag voor kerstmis waren de drie goede goals van Lennart Thy doorslaggevend in de overwinning van de gasten uit Overijssel. Het is een zeer belangrijke overwinning, want daardoor gaan we over Heracles Almelo heen in de stand en eindigen we de eerste seizoenshelft met een hele knappe 10e plek. Het duel was grotendeels onder controle van de Venlonaren en ondanks spannende momenten, had men niet echt het gevoel dat we hier punten gingen verspelen.

Samenvatting
Hieronder kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zaterdag is gespeeld tussen VVV-Venlo en Heracles Almelo. De samenvatting komt van het YouTube-kanaal van Heracles Almelo, want VVV-Venlo heeft het nog niet online.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd. Hieronder kun je de interviews vinden met de assistent-trainer Jay Driessen en met diverse spelers van de Venlose club na de 3-1 winst op Heracles Almelo. Aan het woord zijn assistent- trainer Jay Driessen – voor en na de wedstrijd – , spits Lennart Thy en aanvoerder Ralf Seuntjens. De beelden zijn van Fox Sports NL.

Assistent-trainer Jay Driessen voorafgaand aan de wedstrijd VVV-Venlo – Heracles Almelo: “We zijn verbaasd over de schorsing van Maurice Steijn” (klik op de afbeelding voor de video)

2057456_Editorial

Assistent-trainer Jay Driessen na de gewonnen thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo: “We weten wat ons te doen staat” (klik op de afbeelding voor de video)

2057810_Editorial

Aanvoerder en middenvelder Ralf Seuntjens direct na de gewonnen thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo: “Dat we er zo voorstaan is meer dan we verwacht hadden” (klik op de afbeelding voor de video)

2057742_Editorial

Hattrick-held en spits Lennart Thy na de 3-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo: “De eerste goal vond ik het mooist” (klik op de afbeelding voor de video)

2057816_Editorial

 

Leave a Reply