Samenvatting VVV-Venlo – MVV Maastricht

Hierbij de langverwachte samenvatting van de Limburgse El Clasico die in de allerlaatste second beslist werd door onze Seun of God die weer van zich liet spreken. Geniet nog even lekker na voordat het vizier weer op FC Oss is gericht. De beelden zijn van Jupiler League en Fox Sports.

 

Interviews
Bildschirmfoto 2017-01-24 um 12.11.55

 

Bildschirmfoto 2017-01-24 um 12.12.33

 

Bildschirmfoto 2017-01-24 um 12.13.02

6 Responses

 1. supportertje

  Verklaart misschien ook een beetje de onnodige gele kaarten. Niet laten provoceren en doorgaan met de ingeslagen weg. Aan het einde daarvan misschien wel de hoofdprijs.

 2. kiekoputspelke

  De samenvatting nog een terug kijkend wordt bevestigd wat ik zondag live gezien heb…MVV heeft zeer ongelukkig verloren en is erin geslaagd om het VVV verdomd lastig te maken.

  Maar goed: de voetballerij is niet altijd rechtvaardig en maar goed ook deze keer, want nu trekken we eens aan het langste eind.

  Ik herinner me de thuiswedstrijd tegen FC Volendam eerder dit seizoen toen het compleet tegenovergesteld was.

  Zo klopt de aloude wijsheid dat aan het einde van het seizoen de plussen en minnen redelijk tegen elkaar weg gestreept kunnen worden.

  Blijft toch heerlijk om de beelden terug te zien trouwens en dan blijkt Seuntjens weer ECHT belangrijk. Eerst de lange bal van Roel Janssen panklaar leggen en vervolgens niet alleen de 2-1 scoren maar net daarvoor ook de lange bal van Delano van Crooij verlengen naar Opouku, wat de inleiding vormt van de goal.

  1. Precies dit seizoen tegen Jong PSV en Volendam waren wij beter maar verloren we ongelukkig. Nu valt het balletje de juiste kant op. En zoals ik al een paar keer heb gezegd het lijkt een beetje op Sparta vorig seizoen. Speelde ook niet geweldig maar wonnen wel alles. Zij spelen nu prima voetbal in de Eredivisie. Eerst maar ervoor zorgen dat je promoveert en daarna verder kijken. Maar het geluk wat een kampioen heeft zit momenteel ook mee. Hopelijk blijft dat ook tot eind van dit seizoen.

 3. Ben

  Je wordt alleen kampioen als je na de laatste wedstrijd bovenaan staat. Wie er kampioen wordt? Daarover kun je helemaal niks zeggen. Allemaal onzinnige conclusies en veronderstellingen. Wat kunnen we wel zeggen? Dat is dat VVV het fantastisch doet. We staan bovenaan met een grote voorsprong. Dat we redelijk veel scoren en maar heel weinig doelpunten tegen krijgen. En dat ondanks, volgen velen, een keeper en een linksback die niet goed genoeg zouden zijn. Leg mij maar eens uit hoe dit kan? Ben benieuwd naar vervolg, als we ook maar blijven winnen van de zwakke broeders in de Jupiler, ja dan komen we een heel eind. FORZA VVV!

  1. Gerardus

   Als de keeper niet veel te doen krijgt krijgt hij ook niet veel tegen ;). Merk wel aan de interviews dat de speler er niet zo makkelijk over denken als de supporters, dat is wel zo belangrijk. Want PEC of RKC gaf toen een voorsprong van maar liefst 12 punten weg met nog maar een paar wedstrijden te spelen. Dus er moet niet TE makkelijk over worden gedacht. Net zoals Seuntjes al zei, we zijn pas 2 wedstrdijden onderweg na de winter. Nog een lange weg te gaan dus.

Leave a Reply