VVV-Venlo

Samenvatting VVV-Venlo – NAC Breda

VVV-Venlo won het afgelopen weekend vrij eenvoudig van NAC Breda. De concurrent uit Breda werd met een 3-0 nederlaag naar huis gestuurd en VVV blijft daardoor comfortabel in het linkerrijtje.

Het was absoluut geen goede wedstrijd en de eerste 20 minuten waren ook niet goed van de Venlonaren. NAC had veel de bal, maar deed er niets mee. De goal van Opoku kwam als een bevrijding waarna VVV een stuk dominanter speelde en dus de controle had over de wedstrijd. Susic zorgde met een penalty voor de 2-0 en Grot bekroonde een goede aanval en actie met de 3-0. De score had veel hoger kunnen uitvallen als VVV wat zorgvuldiger was geweest, maar al met al een hele goed overwinning. Aanvallend spel in De Koel, dat hebben we het vorige seizoen gemist. Om het hele wedstrijdverslag te lezen, klik je hier.

Samenvatting
Hier kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zondag werd gespeeld tussen VVV-Venlo en De Graafschap. De beelden komen van het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

VVV-Venlo scoorde dus driemaal via Opoku, Susic en Grot. Bekijk hier de goal van Opoku nog eens. De beelden zijn van het YouTube-kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd tegen De Graafschap, door de technische staf en spelers van VVV-Venlo. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn – voor en na de wedstrijd –  aanvoerder Danny Post en Tino-Sven Susic. De beelden zijn van FOX Sports NL.

Trainer Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd tegen NAC Breda: “Met deze ploeg buiten de gevarenzone blijven” (Klik op de afbeelding voor de video)

Trainer Maurice Steijn na de wedstrijd tegen NAC Breda: “Susic kan gewoon heel goed voetballen” (Klik op de afbeelding voor de video)

Aanvoerder Danny Post na de wedstrijd tegen NAC Breda: “Het ging wel heel makkelijk vandaag” (Klik op de afbeelding voor de video)

Middenveld Tino-Sven Susic na de wedstrijd tegen NAC Breda: “VVV voelt als een familie” (Klik op de afbeelding voor de video)

Leave a Reply