11 Responses

 1. beek

  Mooi dat ik weer iets mag schrijven op Venlonaren. VVV heeft een (veel) betere selectie dan vorig jaar. Heel goed dat de jeugd een kans krijgt. Vrijdag een prachtige wedstrijd gezien, vooral de eerste helft. We hebben een heel mooie linkerkant.
  Sinds vele jaren zie ik echt leuk voetbal.

 2. Real VVV

  Goed dat de site weer online is. Gefeliciteerd!
  Ondertussen boekt VVV prima resultaten, ondanks de grote bezuinigingen. Ik mag toch hopen dat er na de grote schoonmaak deze zomer geen onverantwoorde salarissen zijn beloofd aan de nieuwkomers.

 3. chretien

  Welcome back op het internet!
  Fijn te zien dat Venlonaren.net terug is.
  VVV doe het fantastisch, wat er is gebeurd, ik weet het niet, maar we doen het financieel blijkbaar heel, heel erg slecht, maar desondanks hebben we een heel fris spelend team. Misschien juist daarom?
  Wij verwachten niets, helemaal niets en is het daarom lekkerder voetballen voor de jongens?

 4. marco5932

  Er is dan wel niet veel geld maar ik vind wat ik tot nu toe gezien heb alle nieuwe spelers echt wel goede versterkingen, ik vind vooral kaasdrop een leuk verassrnde aanwinst. En gewoon een goede mix , ik denk echt als team beter dan vorig jaar.

 5. goalkiller

  Mooi om te zien dat het sportief geen crisis is zoals het op financieel en bestuurlijk vlak momenteel is. Daaropvolgend in de categorie naölen. Het is natuurlijk een grote schande hoe de huidige bestuurlijke samenstelling is. Hopelijk wordt daar eindelijk een keer iets aan gedaan en wordt er snel afscheid genomen van oud-zeer.

 6. De Koel

  Mooi dat Venlonaren.net weer online is! Dank voor jullie inzet hiervoor, wordt zeer gewaardeerd!

  Na de eerste wedstrijd tegen MVV zag ik het duister in dit seizoen, maar VVV heeft zich verrassend goed herpakt. Van Hintum heeft een paar prima spelers weten te halen, ondanks de zeer beperkte financiële mogelijkheden. Hopelijk weten ze deze lijn vast te houden, dan kon het wel eens een heel mooi seizoen gaan worden voor VVV.

 7. supportertje

  Zeer verheugt dat Venlonaren.net terug is van weggeweest. Hopelijk kunnen we het hier weer gaan hebben over het voetbal. Verrassend hoe na alle commotie VVV zich laat zien op het veld. Bij vlagen goed voetbal, goede groep op het veld wat wil knokken voor elkaar. En in de laatste 5 wedstrijden ongeslagen, waarvan vier gewonnen. Belooft nog wat voor de toekomst als ze dit weten vast te houden.

 8. Depor

  Haal de site aub weer uit de lucht. Al dat negatieve gedoe hier. in de reacties van sommige bezoekers. Bah. Werkt ook door op de spelers en de club. Zet maar weer op zwart aub.

  1. robvvv

   “al dat negatieve gedoe ” ???? . Ik heb bovenstaande commentaren gelezen maar kan me niet aan de indruk onttrekken dat er maar één negatief klinkt en dat is …. Depor…. Get a life…

   We hebben een prima seizoensopening gezien met een onnodige uitglijder tegen MVV en een weggegeven overwinning tegen Emmen. Iedereen ziet dit en reageert positief en laten we dit alsjeblieft zo houden.!!!!

Leave a Reply