Samenvatting VVV-Venlo – Roda JC

Afgelopen zondag stond de derby tegen Roda JC op het programma. We hadden best wel verwachtingen van VVV-Venlo, maar uiteindelijk werd het een teleurstelling. VVV-Venlo verloor met 1-4 van Roda JC.

Voor VVV stond er dan wel niets meer op het spel, winnen tegen Roda JC is altijd belangrijk. Daar werd dan ook naar toegeleefd, maar in de wedstrijd was daar niets van te zien. De gasten waren veel beter dan VVV en dat vertaalde zich dan ook in de riante nederlaag. De laatste wedstrijden lukt het de Venlonaren simpelweg niet om goede resultaten neer te zetten, waardoor het seizoen een beetje als een nachtkaars lijkt uit te gaan. Om het wedstrijdverslag te lezen, klik je hier.

Samenvatting
Hier kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zondag werd gespeeld tussen VVV-Venlo en Roda JC. De beelden komen van het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd tegen Roda JC, door de technische staf en spelers van VVV-Venlo. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn – voor en na de wedstrijd –  , voorzitter Hai Berden en spits Ralf Seuntjens. De beelden zijn van FOX Sports NL.

Voorzitter Hai Berden voor de wedstrijd tegen Roda JC: “Mijn liefde voor VVV is op mijn tiende begonnen” (Klik op de afbeelding voor de video)
2867638_Editorial

Trainer Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd tegen Roda JC: “We moeten het vandaag in stijl afsluiten” (Klik op de afbeelding voor de video)
2867679_Editorial

Trainer Maurice Steijn na de wedstrijd tegen Roda JC: “Op dit moment speelt er nog niks rondom mij” (klik op de afbeelding voor de video)
2868223_Editorial

Aanvoerder en spits Ralf Seuntjens direct na de wedstrijd tegen Roda JC: “Zonde als je dit laat zien in de laatste thuiswedstrijd” (klik op de afbeelding voor de video)
2867869_Editorial

Op naar de laatste wedstrijd van het seizoen, uit tegen FC Utrecht!

Leave a Reply