VVV-Venlo

Samenvatting VVV-Venlo – SC Heerenveen

VVV-Venlo speelde het afgelopen weekend tegen SC Heerenveen. Het was wederom een wedstrijd met twee gezichten, waar uiteindelijk geen winner naar voren kwam. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Net zoals de uitwedstrijd tegen FC Utrecht was het een wedstrijd met twee gezichten. In de redelijk saaie en matige eerste helft, was VVV-Venlo zeker de mindere partij en kwam op achterstand door een goal van Sam Lammers. De tweede helft leek ook die kant op te gaan, maar na een uur spelen kreeg VVV-Venlo langzaam de controle en scoorde het via debutant Patrick Joosten de 1-1. Er had wellicht nog meer ingezeten. Om het hele wedstrijdverslag te lezen, klik je hier.

Samenvatting
Hier kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zondag werd gespeeld tussen VVV-Venlo en SC Heerenveen. De beelden komen van het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

Bekijk hier ook de gelijkmaker van debutant Patrick Joosten. De beelden komen van het YouTube-kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd tegen SC Heerenveen, door de technische staf en spelers van VVV-Venlo. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn – voor en na de wedstrijd – en debutant Patrick Joosten. De beelden zijn van FOX Sports NL.

Trainer Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd tegen SC Heerenveen: “Seuntjens heeft zich ontwikkeld van een spits tot een middenvelder” (Klik op de afbeelding voor de video)

Trainer Maurice Steijn na de wedstrijd tegen SC Heerenveen: “matige, slappe eerste helft” (Klik op de afbeelding voor de video)

Debutant en doelpuntenmaker Patrick Joosten na afloop van de wedstrijd VVV-Venlo – SC Heerenveen: “Ik ben de namen nog aan het oefenen” (Klik op de afbeelding voor de video)