VVV-Venlo

Samenvatting VVV-Venlo – SC Heerenveen

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen SC Heerenveen op de rol. Na de pijnlijke nederlaag tegen Sparta was het zaak voor VVV-Venlo om orde op zaken te stellen en te zorgen dat handhaving definitief werd. Ondanks de verwoede pogingen, bleek Heerenveen toch sterker en zegevierde de club uit Friesland met 0-2.

VVV-Venlo begon een stuk beter aan de wedstrijd dan tegen Sparta en over het algemeen genomen speelden we ook een stuk beter. Een ding lukte maar niet: scoren. We werden zelfs geholpen doordat we een penalty kregen, maar Leemans wist weer te missen, vorige week tegen Sparta ook al. Als je zelf die kansen niet maakt, dan vallen ze aan de andere kant. Twintig minuten voor het einde wist Heerenveen te scoren en tien minuten later weer. De volgende nederlaag in de Eredivisie was een feit. Het wordt nog even strijden de laatste drie wedstrijden. Om het hele wedstrijdverslag te lezen, klik je hier.

Samenvatting
Hier kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zaterdag werd gespeeld tussen VVV-Venlo en SC Heerenveen. De beelden komen van het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd tegen SC Heerenveen, door de technische staf en spelers van VVV-Venlo. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn – voor en na de wedstrijd – , Clint Leemans en aanvoerder Danny Post. De beelden zijn van FOX Sports NL.

Trainer Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd met SC Heerenveen: “Kijken nog naar de onderste ploegen ” (klik op de afbeelding voor de video)

2852436_Editorial

Trainer Maurice Steijn na de wedstrijd met SC Heerenveen: “Beetje jammer dat Thy na de tackle van het veld moet ” (klik op de afbeelding voor de video)

2852737_Editorial

Aanvoerder Danny Post direct na de wedstrijd met SC Heerenveen: “Het zit nu gewoon wat tegen” (klik op de afbeelding voor de video)

2852717_Editorial

Middenvelder Clint Leemans na de wedstrijd met SC Heerenveen: “Twijfels of ik die penalty nog mocht nemen” (klik op de afbeelding voor video)

2852728_Editorial

5 Responses

 1. De Realist

  Ik ben een positief ingesteld persoon, maar mocht Roda woensdag van PSV winnen. (Dit sluit ik niet uit na het zien van feestvierende en bierdrinkende PSV spelers 2 dagen voor de wedstrijd.) en NAC winnen bij Sparta dan vrees ik dat er nog een punt gehaald moet worden tegen Roda. Het zal toch niet…..come on Venlo !

  1. Ievel Knievel

   Even echt positief bekeken: Sparta en Dickie zijn gebrand op eerherstel en een toch nog enigszins goede afsluiting van het seizoen. Die gaan niet zomaar verliezen van NAC; en Sparta en NAC zijn qua kwaliteit wel aan elkaar gewaagd.

   VVV hoeft ook niet zomaar van Ajax te verliezen, want die hebben nu natuurlijk gewoon een depressief einde van het seizoen waarin ze niks meer te winnen hebben.

   Ik zie PSV niet zomaar van Roda verliezen, maar je weet het nooit. Misschien spelen ze gelijk, dat zou ook wel ok zijn.

   VVV kan zelf van Roda winnen en daar moeten ze gewoon vol voor gaan. Nog 1x verrassen, nog 1 x knallen, nog 1x druk. Als je dat lukt dan heb je een superafsluiting van het seizoen en heb je het veilig stellen verdiend. Zo simpel is het ook wel weer allemaal.

 2. De Realist

  Mocht Roda niet winnen tegen PSV dan is handhaving een feit en kan er heerlijk ontspannen gevoetbald worden tegen de Godenzonen en wie weet is er dan ook nog iets mogelijk tegen een gefrustreerd, teleurgesteld en uitgeblust AJAX.

Leave a Reply