VVV-Venlo

Samenvatting VVV-Venlo – Vitesse

Vitesse kwam op bezoek in de Koel en voor VVV-Venlo was dit wederom een wedstrijd om te laten zien waartoe ze in staat waren. Vitesse stond voor hun doen te laag en VVV stond op een keurige 10e plek, dus het beloofde nog wel eens een aardig duel te worden tussen de ploegen uit Venlo en Arnhem.

De Venlonaren begonnen degelijk aan de wedstrijd. Vitesse startte sterk, maar VVV bleef overeind en kon na 10 minuten spelen zelfs op voorsprong komen. Een schitterende pass van Moreno Rutten kwam bij Torino Hunte en die maakte heel goed af: 1-0. Nog geen kwartier later stond het 2-0 in het voordeel van VVV, nadat Lennart Thy van 25 meter raakschoot. Lang kon er niet worden genoten van die voorsprong, want Nils Röseler maakte een eigen doelpunt. Na de rust was Vitesse een stuk beter en kwamen vrij snel op 2-2 door een vrije trap van Mason Mount, waardoor de eindstand van 2-2 op het scorebord genoteerd werd. Aan de ene kant is een punt tegen Vitesse natuurlijk een hele goede prestatie, maar aan de andere kant hebben we wel een 2-0 voorsprong uit handen gegeven. Uiteindelijk is het toch een puntje voor ons en dat is zeer belangrijk. Om het wedstrijdverslag te lezen, klik je hier.

Samenvatting
Hier kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zaterdag werd gespeeld tussen VVV-Venlo en Vitesse. De beelden komen van het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

Doelpunten VVV-Venlo
Hieronder ook de doelpunten van Torino Hunte en Lennart Thy. Deze beelden zijn van het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd door de technische staf en spelers van VVV-Venlo. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn – voor en na de wedstrijd – aanvoerder Danny Post en aanvaller Torino Hunte. De beelden zijn van FOX Sports NL.

Trainer Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd met Vitesse: “Het enige dat er aan ontbreekt is dat we minder scoren” (Klik op de afbeelding voor de video)

steijnpre

Trainer Maurice Steijn na de wedstrijd met Vitesse: “Hij had hem van mij wel op de stip mogen leggen” (Klik op de afbeelding voor de video)

2133194_Editorial

Aanvoerder Danny Post direct na de wedstrijd met Vitesse: “Het lijkt alsof we al jaren meedraaien” (Klik op de afbeelding voor de video)

2133180_Editorial

Aanvaller Torino Hunte na de wedstrijd met Vitesse: “Ik kan zowel buitenom als binnendoor”

2133196_Editorial

Leave a Reply