VVV-Venlo

Samenvatting Willem II – VVV-Venlo

Door de parkfeesten lijkt het misschien weer even geleden, maar afgelopen zaterdag speelden we de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen tegen Willem II. In het Koning Willem II Stadion werd een moeizame 0-1 uit het vuur gesleept en wat zijn die drie punten dan heerlijk. Al helemaal als je kijkt wat sommige andere ploegen presteren. VVV-Venlo doet goede zaken.

De eerste wedstrijd van het seizoen is altijd even zoeken. Niet alleen voor de spelers en technische staf, maar ook voor de supporters. Waar gaan we heen dit seizoen? Welke spelers doen het goed en welke spelers doen het een stuk minder? Daar kregen we niet meteen antwoord op, maar de poeier van Danny Post in de bovenhoek in de 21e minuut betekende wel dat we met een overwinning huiswaarts keerden. Het leek er even op dat Willem II gelijk zou maken, maar de VAR stak daar een stokje voor. Om het hele wedstrijdverslag te lezen, klik je hier.

Samenvatting
Hier kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zaterdag werd gespeeld tussen Willem II en VVV-Venlo. De beelden komen van het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

Bekijk hier ook alleen het doelpunt van Danny Post in de 21e minuut. Ook deze beelden komen van het YouTube-kanaal van de Venlonaren.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd tegen Willem II, door de technische staf en spelers van VVV-Venlo. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn – voor en na de wedstrijd – aanvoerder Danny Post en middenvelder/verdediger Moreno Rutten. De beelden zijn van FOX Sports NL.

Trainer Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd tegen Willem II: “We zijn met name veel doelpunten kwijtgeraakt” (Klik op de afbeelding voor de video)

Trainer Maurice Steijn na afloop van de wedstrijd tegen Willem II: “De gelukkigste heeft vandaag gewonnen” (Klik op de afbeelding voor de video)

Aanvoerder Danny Post direct na afloop: “Ik lig op schema voor tien doelpunten dit seizoen” (Klik op de afbeelding voor de video)

Moreno Rutten na afloop van de wedstrijd tegen Willem II: “De douche hier is net een waterkoker”

 

Leave a Reply