Samenvatting

Samenvatting Willem II – VVV-Venlo

2018 was heel goed begonnen voor VVV-Venlo. We waren eigenlijk nog na aan het genieten van de goede prestatie tegen Feyenoord en de punten die daarbij kwamen. Woensdagavond stond een bezoek aan Willem II op het programma en dat liep helaas niet zoals gewenst. Waar iedereen tegen Feyenoord echt top speelde, leek het nu echt zeer matig zijn bij iedereen. Dat we met 3-0 verloren was dan ook volledig terecht. Verschillende mensen riepen al dat we Europa in konden, maar we zijn nu met zijn allen met beide benen op de grond gezet. Om het hele wedstrijdverslag te lezen dat eerder online kwam, klik je hier. Hieronder kun je de samenvatting bekijken.

Samenvatting
Hieronder kun je de samenvatting bekijken van de verloren uitwedstrijd tegen Willem II. Einduitslag: 3-0. De beelden zijn van Fox Sports NL en zijn te bekijken op hun website door op de link te klikken.

samenvatting

Samenvatting Willem II – VVV-Venlo

De samenvatting van Willem II – VVV-Venlo, een wedstrijd uit speelronde 22 van de Eredivisie, gespeeld op 7 februari 2018.

Interviews
Voor en na de verloren wedstrijd met Willem II, zijn er verschillende interviews gehouden. Onze trainer Maurice Steijn werd geïnterviewd. Ook onze aanvoerder Ralf Seuntjens en doelman Lars Unnerstall werden geïnterviewd na de wedstrijd. De beelden zijn van Fox Sports NL en zijn te bekijken op hun website door op de link te klikken.

Steijn: “Het doel is handhaving en daar blijf ik bij”

VVV-Venlo-trainer Maurice Steijn voorafgaand aan het duel in de Eredivisie tussen Willem II en VVV-Venlo.

 

Steijn: “Dit was misschien wel de slechtste wedstrijd van het seizoen”

VVV-Venlo-trainer Maurice Steijn na afloop van de wedstrijd in de Eredivisie tussen Willem II en VVV-Venlo.

Seuntjens: “Vandaag was het gewoon een waardeloze wedstrijd”

VVV-Venlo-aanvoerder Ralf Seuntjens na afloop van de wedstrijd in de Eredivisie tussen Willem II en VVV-Venlo.

Unnerstall: “Het spel was gewoon niet goed genoeg vandaag”

VVV-Venlo-doelman Lars Unnerstall na afloop van de wedstrijd in de Eredivisie tussen Willem II en VVV-Venlo.

Leave a Reply