Samenvattingen Jupiler League naar SBS Groep

De SBS zendergroep heeft de uitzendrechten verworven van de samenvattingen van de Jupiler League en de vriendschappelijke oefenwedstrijden die het Nederlands elftal de komende twee jaar speelt. Dat hebben rechtenhouder Eredivisie Media & Marketing en SBS vandaag bekend gemaakt. De live-wedstrijden van de Jupiler League zullen net als in het seizoen 2013/2014 te zien zijn op de premium tv zenders van FOX Sports.

De samenvattingen van de gespeelde wedstrijden zijn vanaf 8 augustus te zien bij de SBS zendergroep. Onderdeel van de SBS zendergroep zijn de tv-zenders Net5, SBS6 en Veronica. Gelijk aan afgelopen seizoen worden de Jupiler League wedstrijden in het seizoen 2014/2015 gespeeld van vrijdag tot en met maandag. Per speelronde zendt FOX Sports Eredivisie een live wedstrijd uit op vrijdag, zaterdag en maandag.

Bron: www.sbs6.nl

4 Responses

 1. Godfried van Bouillon

  Goed nieuws! Weet de kijker tenminste wanneer en hoe laat hij in moet schakelen om de samenvattingen te zien.

  Het uitzendschema van FOX was natuurlijk ook ergens te vinden, maar om de een of andere reden heb ik het vorig seizoen geen enkele samenvatting gezien/gekeken op Fox. Echt nul!

  1. Lincoln

   Ja het was gewoon verschrikkelijk! Altijd andere tijden of werd gewoon niet uitgezonden. Dit is gewoon beter voor de supporters en de clubs. Sponsoren klaagde over weinig exposure! Daarom zijn er veel sponsoren afgehaakt vorig seizoen.

  2. YowVVV

   Echt nul? Toch jammer dan heb je van veel uitdeelde van vvv niets gezien op tv,

   Gewoon via programma gids opnemen of via internet terug kijken geen probleem. Het is maar een hint, ik wil zo veel mogelijk van mijn cluppie zien.

   1. Godfried van Bouillon

    Echt nul ja. Ik keek inderdaad de uitwedstrijden terug op internet.
    Maar is toch anders dan een programma waarin alle samenvattingen voorbij komen op de buis.

Leave a Reply