“Samuel Scheimann ontbindt contract en is op weg naar Israël”

De Limburger meldde zojuist op de site het volgende: “Samuel Scheimann is op de weg terug naar Israël om voor Hapoel Ironi Kiryat Shemona te gaan spelen. Scheimann kwam in Venlo nauwelijks aan spelen toe. De tweevoudig international van Israël kwam afgelopen zomer transfervrij over van Beitar Jeruzalem. Scheimann had in Venlo een eenjarig contract dat is ontbonden.”

Dat Scheimann kon vertrekken was al bekend. Hij heeft nauwelijks indruk kunnen maken en kwam ook amper aan spelen toe. Onder Robbert Maaskant kwam Scheimann af en toe nog aan spelen toe. Onder diens opvolgers is dit niet meer gebeurd. Op 26 oktober speelde de tweevoudig Israelisch international zijn laatste wedstrijd voor VVV-Venlo tegen Fortuna Sittard.

Zolang er geen spelers zouden vertrekken zouden er in ieder geval geen versterkingen meer komen. Nu na van Bruggen ook Scheimann zal vertrekken en eventueel nog Soriano, zouden we versterking(en) kunnen verwachten boven op de Berg.

13 Responses

 1. chretien

  Ze hadden kunnen schrijven: “International vertrekt bij VVV.” Ik zou niet hebben geweten wie…. .. ik weet niet tegen wie het was, maar ik zag hem één keer iets aardigs doen. Ik weet niet meer in welke wedstrijd, tegen, wie, maar het was een balletje, behendig achter langs. Ja, en dat was het, meer niet. Jammer, wens hem het allerbeste. Hij zal hier bij ons ook niet gelukkig geweest.
  Waar blijven nu de gewenste versterkingen, of zijn we al bezig met volgende seizoen?
  FORZA VVV!

 2. chretien

  Pff topic: ouwejan van AZ naar VVV halen. Zal hier het ongelijk van AZ laten zien. Al is het maar voor een half jaar. Iedereen blij, AZ is van tijdelijk probleem in de selectie af, Ouwejan heeft ook zijn zin en VVV blijft behouden voor eredivisie.

 3. Koelie

  Wat hebben we er sinds Fleuren toch een hoop prutsers gehad op die positie. Moet wel een record zijn.

  Misschien idee om Haije Wright om te turnen in linksback?
  -sterk
  -snelheid
  -voorzet
  -koppen

  Alleen nog leren tackelen en verdedigende positie kiezen.

 4. twiggy11

  Lijkt mij geen goed idee hij speelt nu al naar de verkeerde kleur doet hij dan ook in de achterhoede.
  Je kan meschien beter eentje uit eigen jeugd klaar stomen .

  1. Dond

   Mee eens.

   LB – Cavlan / Ouwejan proberen te huren?
   CV – Reece Oxford of misschien 1 wat ervaren verdediger.
   CAM – Als er nog wat mogelijk is hoop ik nog wel op een aanvallende middenvelder.

 5. Gerardus

  Geen idee waar de naam Ouwejan vanaf komt maar die verdiend waarschijnlijk een keer of 3 zoveel als de best betaalde selectiespeler hier, mag niet weg en zelfs PSV heeft interesse in hem. Dan lijkt het mij niet echt mogelijk. Ik denk dat ze nu juist met een speler komen die LB en CV kan spelen. Als ze al met iets komen.

 6. Ze komen heus wel met iets, maat dat zal vast pas eind van de week zijn. Ik denk dat zelfs op de 31e nog genoeg kan veranderen. De technische staf zal ook vinden dat het nu wel een erg smalle selectie is geworden. Cavlan is inderdaad een mooie optie, maar zo’n speler moet natuurlijk zelf ook willen…

Leave a Reply