SAR: supporters VVV zeggen vertrouwen in Lokhoff op

De SAR is de Supporters Advies Raad van VVV. In dit overleg- en adviesorgaan hebben diverse geledingen binnen en buiten VVV zitting, zoals clubleiding (algemeen directeur Hans Soentjens), veiligheids- en supporterszaken (veligheidscoördinator Ad van Varik en supporterscoördinator Theo Janssen), sponsors en supporters.
De supportersafvaardiging binnen de SAR bestaat uit meerdere vertegenwoordigers van de diverse supportersgeledingen binnen VVV: o.m. Fanclub D’n Twellefde Man, OSW, de groep VN5, de groep VW, Venlonaren.net en GoodOld.nl.

Doel van de SAR, aldus besloten in de vergadering van 4 december 2012, is: “om vanuit gezamenlijke verantwoordelijkheid, vanuit de nieuwe kernwaarden van de club (passie, saamhorigheid en respect), de supporters te betrekken bij het beleid van de club om zodoende de sfeer rondom de club te verbeteren en de prestaties van met name het eerste elftal op een positieve wijze beïnvloed kunnen worden en vervreemding van de club achterwege blijft.”

Tijdens de laatste bijeenkomst van de SAR, afgelopen dinsdag 21 mei, hebben de supportersafgevaardigden unaniem besloten om het vertrouwen in VVV-trainer Ton Lokhoff per direct op te zeggen. Zij hebben hieromtrent navolgend statement uitgebracht:

Hoewel wij ons beseffen dat wij door het overbrengen van onze mening personen voor de borst stoten, zijn wij als supportersvertegenwoordiging in de SAR (Supporters Advies Raad) unaniem van mening dat wij ons vertrouwen in trainer Ton Lokhoff per direct op dienen te zeggen!

Als supportersvertegenwoordiging zijn wij uitermate teleurgesteld in manier waarop dhr Lokhoff onze club vertegenwoordigt, onze selectie (On-Venloos, onherkenbaar) laat spelen, geen spelvreugde lijkt over brengen op selectie en supporters en, niet onbelangrijk, de selectie lijkt zowel op technisch, tactisch als mentaal niveau niet beter te zijn geworden onder leiding van deze trainer.

Wij respecteren het standpunt van de club VVV-Venlo dat voorkomen dient te worden dat VVV-Venlo te boek staat als ‘trainerskerkhof’. De club dient echter ook realiteitszin te betamen. Indien VVV-Venlo zijn oor namelijk te luister legt, en goed luistert naar het geluid op de tribunes, maar ook in de sponsorruimtes, zal heel snel duidelijk worden dat de manier van optreden van Venloos trots dit seizoen de handen niet op elkaar krijgt. Hiervoor is naar onze mening één man verantwoordelijk, en in zijn kielzog zijn ondersteunende staf.

Let wel: wij zijn er niet op uit functionarissen persoonlijk te beschadigen maar roepen de club op tot bezinning te komen! We moeten nu met zijn allen schoon schip maken en vandaag al gaan bouwen aan het VVV van de toekomst! Maak van ons VVV weer een hecht team, dat voor elkaar door het vuur gaat en wat een voor supporters, sponsoren en voetballiefhebbers herkenbaar spel speelt waar de club jarenlang zo om is geroemd. Het is nog niet te laat! Uithuilen, schouders eronder en doorgaan!

Wg

De supportersvertegenwoordiging van Supporters Advies Raad

Bron: GoodOld.nl

41 Responses

 1. Lincoln

  Zeker knap en goed verwoord en denk ik ook wat de supporters vinden. Lokhoff is de trainer en dus verantwoordelijk voor het voetbal. Voetbal is natuurlijk het belangrijkste van een voetbalclub en als dit niet naar behoren is ben je als trainer de dupe. Verder is het absoluut de waarheid dat echt geen een speler beter is geworden. Ook vind ik dat ze niet bang moeten zijn voor een trainerskerkhof maar verder kijken. Zijn deze gang van zaken schadelijk voor de toekomst? Ja dat denk ik wel we moeten weer het VVV worden van een aantal jaren terug en dat is van je eigen kracht uitgaan vol passie en strijd.

  Het laatste wat ik nog wil toevoegen is dat niet alleen de trainer de schuld is. We hebben een tevhnisch directeur die er voor moet zorgen dat voor weinig geld een redelijk team op het veld staat. Ik vind dat ze daar niet creatief in zijn en te afhankelijk zijn geworden van buitenlandse spelers die ze nog nooit hebben zien voetballen. Ook het huren van spelers is iets wat niet goed is. Kijk naar PEC of GAE met weinig middelen een goed afgestemd team. Waar wij alleen selecteren of op naam waardoor er spelers rondlopen van amateur niveau en houthakkers die totaal geen beweging hebben en stilstaan. Ik vind verder ook dat er totaal geen beleid is en geen toekomstplan.!! Alles wordt afgelegd op het stadion want als die er zogenaamd komt gaan we vanzelf meedoen om europees voetbal. Absolute onzin natuurlijk. Als je niet weet wat je wilt kan het nooit goed gedaan. Dus Soentjes en Berden hebben ook kei hard gefaald. Er moet goed worden nagedacht wat ze willen en dit beleid langdurig volhouden. Kijk naar Ajax en kijk naar de revolutie van PSV meer clubmensen en de clubcultuur doorvoeren naar het beleid.

  Amen

 2. sjengske07

  Prachtig verwoord. Toch denk ik, dat je de schuld niet alleen bij Lokhoff kunt leggen. Ik zou eerder zeggen bij de gehele technische staf, die vast geroest zit en ook aan vernieuwing toe is. Mocht er naar een nieuwe trainer gezocht worden dan is misschien René Trost of Poortvliet een goede optie. Laat hem zelf de staf samenstellen. Ik wens het bestuur veel wijsheid toe en hopelijk staat er straks weer een team waar we trots op kunnen zijn!

 3. pmmv

  Ik blijf het onzin vinden om alleen Lokhoff als schuldige aan te wijzen. Vooraf dacht ik dat we de sterkste selectie sinds jaren hadden maar het is nooit een echt team geworden. Ik vind dat de gehele technische staf verantwoordelijk is omdat ze van dit vreemdelingenlegioen nooit een team hebben kunnen maken dat voor elkaar door het vuur ging. Dat hadden ze eerder moeten constateren en maatregelen moeten nemen. Maar ik heb ook het besef dat dit een schier onmogelijke opgave was. De huurlingen voetbalden alleen voor zichzelf omdat dit in hun eigen belang was waardoor ze niet voor de club voetbalden maar om zichzelf te presenteren met de hoop op een contract elders of bij hun oude club. Neemt niet weg dat we nooit meer zo’n stel bij elkaar gehuurde spelers binnen mogen halen en daar is de technische staf wel verantwoordelijk voor. Verder vraag ik me af hoe het scoutingsapparaat bij VVV samengesteld is en waarom er geen eigen jeugd doorstroomt. Je kan wel jongens meenemen op trainingskamp maar heb nou ook eens het lef om ze in het eerste team in te zetten. Al met al is het misschien wel goed dat we de Jupiler league ingaan maar het zal wel noodzakelijk zijn om binnen 1 of 2 seizoenen terug te keren in de eredivisie. Hoe dan ook, Lokhoff hoeft van mij niet weg maar hij moet wel meer lef gaan tonen. Van belang is dat de organisatie goed op poten gezet wordt want daar schort m.i. alles aan en dat heeft ons afgelopen seizoen de kop gekost.
  Hoe dan ook, leren van de gemaakte fouten, uithuilen en opnieuw beginnen en dan sterker terug te komen.

 4. Ben

  Niks fout met Lokhoff. Ik heb geen zin om iedereen naar de mond te praten. Het is het algemene en ook het technische BELEID waar de grootste inschattingsfouten zijn gemaakt. Als het bestuur dat niet weet, dan zijn ze zelf niet capabel.

 5. clubman

  Precies Ben, als we Lokhoff nu ontslaan dan zeggen we dus met zijn allen dat het ontslag/vertrek van Van Dijk, Boessen en De Boeck ook de beste optie was. Niet dus.

  Het is organisatorisch een amateuristische bende bij VVV en dat sijpelt door op sportief vlak.
  Voorbeeld: iedereen verwijt Lokhoff dat hij de spelers niet heeft kunnen motiveren. Hoe had de beste man dat in hemelsnaam moeten realiseren met een Algemeen Directeur achter zich die nota bene in de VI roeptoetert dat ” het misschien wel beter is voor VVV als we degraderen”? Tegen zulke uitspraken kun je als trainer toch niet opboksen?
  Als de directie van Ajax dit seizoen gezegd had dat het maar beter geen kampioen kon worden, dan was het De Boer ook never nooit niet gelukt al was hij op zijn hoofd gaan staan.

  Het is toch zo klaar als een klontje dat als niet alle neuzen in dezelfde richting wijzen binnen een organisatie, dat het dan héél moeilijk wordt om een gemeenschappelijk doel te bereiken. Nou, de neus van Berden stond richting Blerick, de neus van Soentjes richting zijn navel en de neus van de spelers richting het eigen doel…

  Hamvraag is nu: wat gaat er veranderen als we wéér een nieuwe trainer krijgen en er bestuurlijk niets gaat veranderen?

  Juist – nog meer van hetzelfde amateurisme. Laat de trainer gewoon zitten en laten we eens beginnen met het opzetten van een gedegen scoutingapparaat. Dáár valt de winst te behalen voor VVV. Niet bij trainer nummer zoveel op rij.

  1. sultana

   We hadden een goede trainer, Jan van Dijk, hij moest niet weg omdat hij niet meer voldeed maar omdat hij aangaf dat hij geen eredivisie waardig team tot zijn beschikking had zoals hem wel beloofd was voor aanvang van het nieuwe seizoen. Dat mag je niet zeggen van Hai dus moest van Dijk het veld ruimen, Glen de Boeck is uit zichzelf opgestapt omdat hij vvv een onprofessionele club vond geleid door amateurs. Toen was er paniek en stonden de trainers niet in de rij om naar vvv te komen en terecht, hierop werd Lokhoff aangetrokken de slechtste trainer sinds 30 jaar als je het mij vraagt. Dus clubman de resultaten van afgelopen seizoen liggen wel degelijk aan Lokhoff, zulk slecht voetbal heb ik onder van Dijk en de Boeck nooit gezien. Berden had destijds met van Dijk door moeten gaan, goede trainer die spelers aan durfde te pakken en te spreken en een speelwijze had die de supporters aansprak. Aanvallend voetbal dat is waar ik voor naar het stadion kom, een keer verliezen dat hoort erbij maar het beton en angsthazen voetbal van Lokhoff spreekt weinigen aan en dat mag je de leiding zeker aanrekenen dat ze niet eerder ingegrepen hebben. Dus dat we 3 trainers hebben gehad in korte tijd dat klopt maar de resultaten onder van Dijk en de Boeck waren niet slecht maar onder Lokhoff wel. Niet geschikt als trainer hij maakt meer kapot dan menigeen denkt!!

   1. Ievel Knievel

    Ik vond Jan van Dijk een hele sympathieke man. In het verleden ging hij wel eens naast zijn schoenen lopen bij succes en kan soms slecht door een deur met leidinggevenden, dat verklaart zijn rare carrière, maar dat komt vooral, omdat van Dijk een open en eerlijk man is. Met clubliefde voor VVV nota bene. iemand die veel liefde heeft voor de club en zich hier thuis voelde. Ik hoop nog altijd eens dat van Dijk eerherstel krijgt voor wat van Dijk is aangedaan bij onze club door Hai.

    Maar Hai gaat toch nooit terug komen op verkeerde beslissingen. daar is hij te arrogant en koppig voor. Van Dijk is gewoon een prima trainer voor VVV. Ik zie zelfs iemand in van Dijk die prima ook bij en met de jeugd aan de slag kan. Helaas zit dat er niet meer in; zeker niet zolang Hai er nog zit.

    Naast Lokhof heeft VVV ook ooit een Leo van Veen in dienst gehad en dat mislukte ook volledig. Weet niet of dat aan van Veen lag, maar dat was wel het einde van het succes van VVV in de 80’s.

   2. Ruben

    Van Dijk zal vast en zeker een hele fijne man zijn. Maar wanneer je als trainer openbaar je eigen spelers afkraakt, dan vlieg je er uit! Heel simpel.
    Wanneer ik in de krant van morgen roep dat mijn werkgever kut is en dat wij het lachertje van de markt zijn, dan kan ik ook op een vertrek rekenen.

    Het is heel simpel. Je mag het best vinden, maar je blijft ten alle tijden achter je team staan. Vooral wanneer je bij VVV trainer bent. Dan weet je dat je niet met de beste spelers ter wereld zult werken!

    En wat is een niet eredivisie waardig team? Zwolle zou ook een niet eredivisie waardig team hebben en Roda juist wel. Nou, je ziet hoe een bal kan rollen!

 6. mats

  De supporters hebben gesproken.
  Maar goed, we weten allemaal dat Berden geen boodschap heeft aan die VVV-hobby-isten.

  Een voorbeeld . VVV heeft besloten op vrijdagavond te voetballen want dat willen de meeste supporters. Oja joh, de afgelopen dagen enquete gehouden onder de ssc-kaart houders?

  Lokhof blijft zitten en volgend jaar gaat de prijs van de ssc omhoog want tja, vrijdagavondvoetbal kost extra energie ….

  1. Ruben

   Mats, jij had liever gezien dat VVV op zaterdagmiddag 15.00 uur zou gaan spelen? Of maandagavond 19.00 uur. Zeg t maar.

   Trouwens, denk jij dat een voorzitter over de speeldata gaat, of wellicht toch iemand anders binnen een organisatie? Eventueel in onderling overleg met, noem eens wat, de regionale driehoek? Korpschef, Burgemeester en Hoofdofficier van justitie!?

   Ik lees hier zo ontzettend veel onzin, dat is gewoon niet te bevatten.
   Maaaar, jullie hebben gelijk! Deze regionale driehoek had eerst te rade moeten gaan bij de eerste de beste VVV-supporter, of hij toevallig nachtdienst heeft op vrijdag of niet….(zucht)

 7. Ievel Knievel

  Het enige dat bij VVV kan werken is een revolutie a la KV Mechelen. De supporters moeten eigenaar van de club worden. Een club die leden heeft, zoals Hertha bijv.. De bestuurders van de club die verantwoording afleggen aan de leden en de leden die de bestuurders kiezen. verder moet de club geleid worden door voetbalmensen met liefde voor VVV. Er moet iets veranderen. Meegaan in de wereld van het moderne voetbal gaat VVV helemaal niets opleveren. Vreemd dat veel mensen dat niet zien. Willen we een identiteisloze club worden olv een arabier die alleen maar spelers gaat kopen? Vergeet niet dat Berden van VVV al een BV gemaakt heeft en de club dus verkocht zou kunnen worden in de toekomst. Zeker als Berden er genoeg van krijgt. De enige manier om VVV te redden is iets van een revolutie.

 8. sam

  We zijn er allemaal mee eens dat er wat moet veranderen, echter de schuld leggen bij een man, Lokhof dus, vind ik een beetje te ver gaan. De schuld ligt bij het bestuur en de algehele technische staf, olv Soentjes, verder vind ik ook dat Dusseldorp aangesproken mag worden. Ook vind ik dat er vernieuwing in de technische staf mag komen, van Dael en Jacobs mogem van mij ook weg. Laat Lokhof zijn eigen technische staf samenstellen. Volgens de vele berichten had Mo Allach een goed plan uitgestippeld dat bij velen goed lag, helaas mag je “koning Berden”niet tegen spreken want dan word je zsm de laan uitgestuurd, want kijk naar RKC was ook onder leiding van Allach, heeft de club gered van een bankroet….. Ik geloof dat Berden een eigenzinnige inzicht heeft op een amateuristisch niveau. Ik,Ik, Ik en de rest kan………(vul maar in)

 9. Zeker wete

  In mijn ogen is het simpel.
  De ruime meerderheid 91% vind dat Lokhoff gefaald heeft en moet opbokken. Dus….OPBOKKEN

  Persoonlijk vind ik het ook zwak dat Ton van dit spelersmateriaal geen team heeft kunnen smeden. Ik schaar me achter de 91 %…..OPBOKKEN

  Koning Hai moet blijven!

  1. Ievel Knievel

   Koning Hai? Hai die iedereen de deur uit jaagt? Zelfs “zijn” protégé “Keiseke” wil nog niet eens afscheid komen nemen; terwijl hij hier met veel plezier gewoond heeft. De schande die van Kouwen is aangedaan (en dan gaat het niet over beëindigen contract, maar de manier waarop). Daarnaast lekker met de vinger naar van Dijk wijzen dat Kagawa nooit gekomen is, maar misschien ligt het er wel gewoon aan dat Hai poep praat en een Kagawa daar niet intuint. Achteraf gezien heeft hij ook de verstandige keus gemaakt; anders had hij ook in de Russische competitie moeten weg kwijnen om Hai en zijn vriendjes rijk te maken (nieuw jacht waarmee de koning komt pronken op de open dag). Wordt een beetje kotsmisselijk van Hai en zijn VVD clan. Er had al lang een fatsoenlijk team kunnen staan met onze begroting; ok we hadden nooit voor Europees voetbaal kunnen gaan, maar een plek tussen plaats 13 en 15 had er al 3 jaar ingezeten. Met wie dan ook voor de groep.

   Er wordt ons bewust zand in de ogen gestrooid. Gelukkig had de Boeck (veelvoudig rode duivel)al na een paar maanden door waar hij in terecht was gekomen (een voorzitter die zich met de opstelling bemoeit) en hield de eer aan zichzelf. Ook dat gedoe met Neumann zit me niet lekker. Die kreeg ook alleen maar de zwarte piet toegespeeld en iedereen neemt dat nog van Hai aan ook. Laten we niet vergeten dat Neumann erg goed gepresteerd heeft en ook de deksel op zijn neus heeft gekregen. Vind niet iedereen het op zijn minst gek dat er geen trainer een eredivisie team wilde trainen na het opstappen van de Boeck (zelfs de Mos heeft zich niet gemeld haha). Ook raar toch raar dat een ten Hag liever bij een middelmatige eerste divisie club aan de slag gaat zonder financiële middelen. Waarom lukt het een PEC wel om een Ron Jans binnen te halen (had VVV ook kunnen proberen toen hij ontslagen werd bij Standard; had Ron lekker in de buurt van Maastricht kunnen blijven wonen). Dat ligt niet aan de naam VVV; want iedereen roept hier wel dat iedereen VVV uitkotst als club, maar dat is niet waar. Ik woon in Utrecht en werk in Hilversum en iedereen vindt VVV nog steeds een sympathieke club,mensen herinneren zich de jaren ’80 nog, het strijden voor Europees, het goede voetbal, de sfeer, een club met een authentiek stadion (niemand snapt dat MFC ook trouwens, ook mensen bij de NOS niet die ik wel eens spreek). De mensen in de rest van NL hebben er dan ook helemaal geen zicht op dat het bestuur er zo’n potje van maakt.

   Laten we met zijn allen Hai en zijn consorten wegjagen dan kunnen we tenminste een de Boeck of van Dijk terugvragen.

 10. kenfen

  Al hadden we pietje puk voor de groep gehad hadden we nog beter gepresteerd, spelers als Mccuire, leywakabessy kregen ontzettend veel speeltijd maar kunnen het niveau niet aan, spelers als Ammi en Fleuren zijn geen toppers maar werken zich het laplazerus kregen erg weinig speeltijd. Lokhof heeft een uitstraling van een natte dweil en wordt binnen de spelersgroep niet serieus genomen

 11. Goodie

  Tuurlijk is Lokhoff schuldig. Hoe kun je nou Leiwakabessy, waarvan zijn contract al niet werd verlengd en slechter speelde dan Fleuren, er nu inzetten? En dan in Deventer verdedigend gaan spelen. Maguire er weken lang in laten staan, terwijl elke supporter zag dat hij er niks van kon..

 12. clubman

  @Ievel Knievel

  Je woont in Utrecht, werkt in Hilversum en spreekt geregeld mensen van de NOS…ben jij Barbara Barend of zo?

  Hou toch op met je revolutie a la KV Mechelen. Kom jij dan terug uit Utrecht om de club te leiden ( of beter lijden) ?
  En wat heeft die revolutie in Mechelen allemaal opgeleverd voor de club?

  Koop volgend seizoen gewoon een seizoenkaart bij FC Utrecht, tover je harde R tevoorschijn en je kunt als echte Utrechtenaar Europa in! Wat wil je nog meer…

  1. Lincoln

   Ik snap niet wat jou probleem is. Maar waarom moet je gelijk zo in de aanval schieten. Deze man wil gewoon zijn woordje doen en zeggen wat hij vindt. En dat iemand uit Utrecht van VVV houdt is toch juist heel mooi. Of hoe heb ik het?

   Dit is een tijd dat het niet goed gaat met de club en moeten juist de supporters achter elkaar gaan staan. Heb het wel gehad om iedereen af te gaan zeiken waar je het niet mee eens bent.

 13. Ievel Knievel

  @ Clubman:

  Dat ik hier nog serieus op in ga….maar goed.

  Revolutie Mechelen: Mechelen is terug op het hoogste niveau (ze waren door wanbeleid teruggeplaatst naar derde klasse), ze zijn uit de financiële zorgen; KV heeft daar in België sinds de revolutie een bekerfinale gespeeld en gestreden om europese plaatsen. Ze zijn een stabiele middenmoter. Daarnaast zijn de supporters eigenaar en hoeven ze niet meer naar de pijpen van slechte bestuurders te dansen. Zie niet in wat daar zo slecht aan is.

  Daarnaast; kan een Venlonaar niet in Hilversum werken en in Utrecht wonen? Dat maakt hem nog steeds een Venlonaar. (Barbera werkt trouwens niet vanuit Hilversum). En ja; ik werk op het mediapark. Problemen mee? En ik laat me niet door flapdrol als jou verplichten om bij FC Utrecht op de tribune te zitten. Al spelen ze om het landskampioenschap. VVV is mijn club en zal het altijd blijven. Ik woon op 5 minuten van de Galgenwaard en ben er nog nooit geweest en voel ook niet de behoefte er heen te gaan. Mijn opa was al supporter van VVV (heeft nog de intertoto wedstrijd bezocht in Zwitserland; heeeeeeel lang geleden)en dat is me met de paplepel ingegoten.

  En Hai; tja, Hai staat helaas in ene lange traditie van slecht bestuur bij VVV (ik heb het in het verleden wel meer geroepen, maar degene die VVV uit de financiële malaise heeft geholpen was Boer Gerea(r)dts; eind jaren ’90> de magere jaren. Deze man heeft hard gesaneerd, maar daardoor VVV wel weer gezond heeft gemaakt. Hij was degene die de gemeente zover heeft gekregen de verbouwing mogelijk te maken en hij was degene die Hai als voorzitter commissie stadion naar voren heeft geschoven.

 14. mats

  @ievelknievel
  Ben t met je eens. VVV is van een echte supportersclub in een narcistisch geleide BV veranderd.

  En wat clubman betreft; niet op reageren. Laat lekker lullen die gast. Als ’t klinkt als ’n scheet dan is ’t ’n scheet.

 15. RuiverCity

  Helemaal mee eens. Broer Geraerdts heeft VVV toen van de ondergang gered. Berden heeft dat toen doorgezet en alle eer gekregen. Maar het werk dat vooraf is gegaan, de onderhandelingen, de echte sanering werd door Broer ingezet.
  VVV had vorig jaar meer moeten investeren in Danny Holla. Dat was de beste “nr 10” sinds Honda. Met hem erbij was het dit jaar niet zo ver gekomen.

 16. Koelie

  Jullie gaan allemaal je zin krijgen. Eind dit jaar zal duidelijk worden dat de raad van State het nieuwe stadion tegenhoudt met dank aan de buurtbewoners. Hai Berden zal dan opstappen. En VVV kan dan wel eens heel diep terug vallen. Broer Gereadts kan VVV dan wel gesaneerd hebben, Hai Berden heeft er geld in gestoken. Jammer genoeg heeft hij zich omringt met de verkeerde voetbalkenners.

  Onbegrijpelijk dat VVV nu niet durft in te grijpen. Of is het zo dat daadwerkelijk geen andere trainer hier aan de slag wil? Moet toch wel duidelijk zijn dat technische staf (inclusief scouting en beslissers) heeft gefaald. Zie het verschil in strijdlust bij VVV en Roda. Het is geen geluk dat zij zich weer in de laatste minuut weten te redden. Roda zal nu Brian komen ophalen.

  Daarnaast ergerlijk hoe Soentjens zonder überhaupt moeite te doen om bij de achterban te informeren al besluit op vrijdagavond te willen voetballen (Dan heeft de selectie tenminste ook het weekend vrij?). Hiermee had hij een klein beetje goodwill kunnen terugwinnen door op zijn minst een kleine enquête te houden. Zelfs voor Fortuna met veel minder budget was dit geen enkele moeite.

  1. tulipanes

   Lokhoff heeft de boel totaal verkeerd ingeschat en houdt er geen rekening mee dat de degradatie voornamelijk door hem komt met dit angshazenvoetbal. Ik hoop dat hij de tactiek gaat veranderen, dan heeft hij nog wel een kans bij mij.
   De directie (de heer Soentjes e.d) houdt totaal geen rekening met de supporters, er is werkelijk 0,0 communicatie op wat voor een vlak dan ook. Hij ziet ons volgens mij niet voor vol in en neemt zelf de beslissingen.

   Off: ik heb de knoop doorgehakt en besloten toch wel een seizoenskaart te nemen. ik hoop dat vele mij volgen, ondanks alle negatieve kanten. VVVkan wel wat steun gebruiken

 17. clubman

  @Ievel Knievel

  Zo te horen heeft je opa destijds op één kamer geslapen met Broer Geraerdts in Zwitserland…
  Hoeveel verder wil je nog teruggaan in de tijd om een verklaring te vinden voor de huidige malaise in De Koel? Was het niet ook de misser van Mickey Oestreich in de thuiswedstrijd tegen PSV die ons nu alsnog de das omdoet? Of het weglopen van Eddy Sobczak van het veld? Volgens mij zat er toen al iets niet goed in de interne communicatie bij VVV en daar moet Berden wel de schuldige van zijn toch?
  Vraag het anders eens aan je opa die jou de kennis over VVV met de paplepel heeft ingegeven, die weet het vast!

  Regel svp een revolutie op het mediapark als je wil maar laat die onzin ver weg van VVV…fantast…

 18. clubman

  @Ruiver City

  Holla wilde niet blijven al had VVV hem het dubbele geboden. Wat moet je doen als iemand simpelweg niet wil? Uit alle berichten destijds bleek dat hij hoe dan ook weg wilde uit Venlo. Daar is geen kruid tegen gewassen.

  1. tulipanes

   Volgens mij zei Soentjes eind juni een keer.

   Off: VVV krijgt kunstgras… Ik weet niet echt wat ik hiervan moet gaan verwachten, maar ”gewoon” gras lijkt mij nog altijd fijner.
   VVV heeft ook weer Danny Wintjens aangetrokken. Prima tweede doelman die weet hoe onze club in elkaar steekt. We moeten meer van deze jongens hebben.

 19. clubman

  @Ben

  Als het inderdaad om slechts een paar pepernoten ging, dan was Holla wel gebleven als hij dat zo graag wilde. We moeten niet alles geloven wat er in de media geschreven wordt. Holla was een slimme jongen die na een half seizoen bij VVV al doorhad dat het een organisatorische bende was/is en dus wilde hij weg.
  De makkelijkste manier om zo’n vertrek te verklaren zonder met modder te gooien is dan het te lage aanbod van VVV. Zoals ik al zei, slimme jongen die Holla en hij heeft gelijk gekregen. VVV had hem het dubbele kunnen bieden, dan was hij nog gegaan.
  En wie kan hem dat verwijten? Hij doet nu lekker mee in de Eredivisie terwijl VVV…juist ja!

  1. Ruben

   Ja natuurlijk. Een toen 25e jongen uit de Randstad komt hier in Venlo terecht, waar je zelfs op zaterdagavond een kanon kunt afschieten zonder ook maar 1 iemand te raken. Wat denk je zelf. Die wist niet hoe snel hij weer weg moest.
   Vooral wanneer een club als Den Haag aanklopt. Veel meer kans om hoger te eindigen, meer salaris, fanatieke aanhang, grotere stad etc.etc.

  2. sultana

   Holla heeft vorig jaar duidelijk aangegeven in de media dat hij voor Ado heeft gekozen vanwege meer ambitie bij de club en ik kan hem geen ongelijk geven. Wat zal hij lachen na alles wat er dit seizoen met en bij vvv is gebeurd. Hij heeft de juiste keuze gemaakt.

 20. clubman

  Jazeker, vriendin ook doodongelukkig op flatje hier en 1 + 1 = 2
  Voor geen geld was hij gebleven, al kreeg hij er de Mercedes van Soentjens bij.

  Niet te gauw allemaal die berichten uit de media geloven, zelf ook een beetje kritisch blijven heren.

Leave a Reply