Scelta Mushrooms blijft rugsponsor

Scelta Mushrooms blijft onze club trouw in de Jupiler League als maatschappelijk rugsponsor. Het sponsorschap wordt zelfs uitgebreid met het woord ‘maatschappelijk’, om de maatschappelijke initiatieven van Scelta Mushrooms te onderstrepen. Samen met VVV-Venlo en stichting Kids University for Cooking worden initiatieven ontwikkeld om de bewustwording van gezonde voeding te stimuleren onder kinderen. In seizoen 12|13 is hier een begin mee gemaakt en deze initiatieven krijgen komend seizoen dus een vervolg. Bij deze hernieuwde samenwerking wordt de jeugdopleiding nog nauwer betrokken.

Voor het zesde seizoen op rij prijkt de uiting van Scelta Mushrooms op de achterzijde van de wedstrijdshirts. Ook blijft Kids University for Cooking naamgever van de KoelKids, de kidsclub van VVV-Venlo. Op dinsdag 25 juni werd de continuering van de samenwerking bekendgemaakt tijdens een NetwerkLunch met het VVV-Venlo Netwerk.

Onze commercieel directeur Marco Bogers reageert verheugd op de verlenging van de verbintenis: “We zijn bijzonder ingenomen met het besluit van Scelta Mushrooms om ons ook komend seizoen in de Jupiler League als maatschappelijk rugsponsor te blijven ondersteunen. Met Scelta Mushrooms en haar maatschappelijke initiatieven heb ben we een bijzondere samenwerking en deze biedt ons veel mogelijkheden richting de jeugd. Deze willen wij graag volledig benutten. Vandaar ook de toevoeging van de term ‘maatschappelijk’ bij rugsponsor. Dit past bij onze moderne vorm van samenwerking.

Leave a Reply