UPDATE: VVV in beroep voor schorsing van Mäenpää en Promes 4 wedstrijden geschorst

De KNVB heeft VVV-Venlo 2 schikkingsvoorstellen gedaan.

VVV gaat niet akkoord met schikkingsvoorstel aanklager voor de schorsing van Niki Mäenpää en verschijnt volgende week donderdag voor de tuchtcommissie.

Voor Promes is VVV akkoord  gegaan met de schorsing. Dit omdat Promes een disciplinaire straf van VVV-Venlo heeft gekregen om een duidelijk signaal af te geven.

Bron: KNVB

8 Responses

 1. Gerardus

  Het was niet eens rood en dan komen ze hier met een schorsing van 3 wedstrijden ? Zijn ze helemaal gek geworden daar in Zeist? En die scheids krijgt natuurlijk weer helemaal niks…

 2. YowVVV

  3 wedstrijden, in beroep gaan VVV. 1 jaar voorwaardelijk ook nog eens. Had de scheids soms schrik van onze keeper? Hij verdient een taakstraf die scheids: oefenen op vrije trappen hij als enige in het muurtje en rammen maar! Op het wedstrijdformulier staat dikke onzin over onze keeper. Maar we hebben de beelden en getuigen nog!

  1. Venlooow

   Totaal dus weer een nutteloze reactie van Brise. Gelijk hebben ze om tegen de schorsing van Maenpaa in beroep tegaan. Een wedstrijd schorsing dan kan ik me wel in vinden maar 3 wedstrijden waarvan 1 voorwaardelijk is wel erg veel.

   1. Lincoln

    En jaar proeftijd voor iemand die in zijn carriere nog nooit een rode kaart heeft gepakt is behoorlijk zwaar. Was niet echt dat je zegt een aanslag.

   2. Ben

    Ben het met het met jou eens, maar KNVB straft kleine clubs altijd hoger dan de grote clubs, waar meer weerstand van club en vergeet vooral niet van de media komt. Het zou de KNVB sieren als ze straf maenpaa zouden terugschroeven en scheids schorsen voor 1-2 wedstrijden, maar dat zit er helaas niet in. Hij zal wel voorlopig geen eredivisie wedstrijden mogen fluiten, maar dat valt niemand echt op. FORZA VVV!

 3. Drikus

  Net de overige schikkingsvoorstellen gezien. Dan begin je toch aan de onpartijdigheid van de knvb te twijfelen. Voor natrappen 1 wedstrijd schorsing terwijl onze sluitpost er 3 krijgt?
  Maaenpa had beter iemand neer kunnen slaan is in de ogen van de knvb schijnbaar net zo erg.
  Groot gelijk dat vvv in beroep gaat. Ben alleen bang dat met dat zooitje in Zeist de straf alleen maar hoger gaat worden.

Leave a Reply