Schotse rivalen tonen interesse in Opoku

Volgens verschillende media hebben Engelse en Schotse clubs interesse in onze Johnatan Opoku. De meest concrete clubs die worden genoemd door betrouwbare bronnen zijn de twee Schotse aartsrivalen Hibernian en Hearts. The Hearts staan momenteel 3e in the Scottish Premier League en The Hibs staan bovenaan in Championship en wonnen vorig seizoen De Schotse Beker.

De nummer 10 van VVV-Venlo wordt al een tijdje gevolgd door meerdere scouts vanwege zijn scorend vermogen en goede vorm waarin hij verkeerd. De middenvelder speelde tot nu toe 52 wedstrijden voor de Venlonaren waarin hij 19 keer wist te scoren en 15 assists afleverde.

Johnatan Opoku die in de zomer van 2015 een twee-jarig contract bij VVV-Venlo tekende heeft een aflopend contract en zou in de zomer transfervrij kunnen verhuizen naar een andere club. De fans van The Hibs denken dan ook dat ze in de winterstop Opoku voor een klein bedrag kunnen ophalen in Venlo.

9 Responses

 1. RuiverCity

  Is er afgelopen zomer dan niet met hem gesproken over contractverlenging? Met Vito van Crooij is dat wel gelukt.
  Zonde als hij weer gratis de deur uitloopt…..

 2. Goodie

  Lijkt me niet te behouden. Met Hiberniam en Hearts heb je 2 mooie clubs en in Engeland wordt krijgt hij gewoon dik betaald. Ik zou het knap vinden als VVV hem langer weet te binden.

 3. OooLGooO

  Er vanuit gaande dat vvv met zijn sterkhouders gesproken heeft afgelopen maanden over contractverlengingen, kun je concluderen dat beiden partijen er tnt niet zijn uitgekomen of
  Opoku houdt voorlopig zelf de boot af. Wat ik in zijn situatie volledig begrijp.
  Mocht hij vertrekken, lopen er nog genoeg talentvolle spelers van deze positie in de juup rond. We zullen zien! Ik heb er vertrouwen in dat vvv in deze goed handeldt.

 4. Even voor de duidelijkheid heren. Het is interesse vanuit deze clubs dit betekent niet dat Opoku direct verkocht is of gaat worden. Daarnaast zal VVV vast en zeker met hem in gesprek zijn over een nieuw contract maar heeft dit natuurlijk ook te maken of VVV promoveert of niet. In ieder geval wordt het de komende tijd interessant of deze clubs ook echt concreet worden of dat het blijft bij interesse.

 5. Ben

  Ik denk persoonlijk dat Opuku hier nooit meer weg wil. Zo’n fijne club, stad en mensen…. Het bestuur moet natuurlijk wel met een redelijk contract voorstel komen. FORZA VVV !

 6. twiggy11

  Je kunt hem ook verkopen na het seizoen dan heeft hij nog meer doelpunten achter zijn naam staan en kan de prijs ook flink omhoog.
  Beter is hem te behouden voor de eredivisie .

Leave a Reply