Schotse rivalen tonen interesse in Opoku

Volgens verschillende media hebben Engelse en Schotse clubs interesse in onze Johnatan Opoku. De meest concrete clubs die worden genoemd door betrouwbare bronnen zijn de twee Schotse aartsrivalen Hibernian en Hearts. The Hearts staan momenteel 3e in the Scottish Premier League en The Hibs staan bovenaan in Championship en wonnen vorig seizoen De Schotse Beker.

De nummer 10 van VVV-Venlo wordt al een tijdje gevolgd door meerdere scouts vanwege zijn scorend vermogen en goede vorm waarin hij verkeerd. De middenvelder speelde tot nu toe 52 wedstrijden voor de Venlonaren waarin hij 19 keer wist te scoren en 15 assists afleverde.

Johnatan Opoku die in de zomer van 2015 een twee-jarig contract bij VVV-Venlo tekende heeft een aflopend contract en zou in de zomer transfervrij kunnen verhuizen naar een andere club. De fans van The Hibs denken dan ook dat ze in de winterstop Opoku voor een klein bedrag kunnen ophalen in Venlo.

9 Responses

  1. Er vanuit gaande dat vvv met zijn sterkhouders gesproken heeft afgelopen maanden over contractverlengingen, kun je concluderen dat beiden partijen er tnt niet zijn uitgekomen of
    Opoku houdt voorlopig zelf de boot af. Wat ik in zijn situatie volledig begrijp.
    Mocht hij vertrekken, lopen er nog genoeg talentvolle spelers van deze positie in de juup rond. We zullen zien! Ik heb er vertrouwen in dat vvv in deze goed handeldt.

  2. Even voor de duidelijkheid heren. Het is interesse vanuit deze clubs dit betekent niet dat Opoku direct verkocht is of gaat worden. Daarnaast zal VVV vast en zeker met hem in gesprek zijn over een nieuw contract maar heeft dit natuurlijk ook te maken of VVV promoveert of niet. In ieder geval wordt het de komende tijd interessant of deze clubs ook echt concreet worden of dat het blijft bij interesse.

  3. Ik denk persoonlijk dat Opuku hier nooit meer weg wil. Zo’n fijne club, stad en mensen…. Het bestuur moet natuurlijk wel met een redelijk contract voorstel komen. FORZA VVV !

Leave a Reply

× Tips of aanmerkingen? Stuur ons een Appje!