Schroyen in belangstelling van twee Jupiler League clubs

Joeri Schroyen staat in de belangstelling van de Jupiler League clubs FC Emmen en Fortuna Sittard. De Weertenaar is een van de spelers die mag vertrekken bij VVV-Venlo.

Trainer Maurice Steijn doet weinig beroep op de linksback en staat 3de in de pikorde achter Niels Fleuren en Vitalijs Maksimenko. De Weertenaar kwam dit seizoen pas tijdens 6 competitiewedstrijden en 1 bekerwedstrijd in actie voor de Venlonaren. Waar hij vooral werd ingezet als vleugelaanvaller. Schroyen speelt voornamelijk zijn wedstrijden voor Jong VVV.

De jeugdspeler van onder meer PSV en FC Eindhoven begon zijn prof-carriere bij Fortuna Sittard, waar hij na drie seizoenen vertrok naar promovendus Go Ahead Eagles. In de winterstop van het seizoen 2013-2014 huurde VVV-Venlo, Schroyen van GAE voor een half seizoen waarna hij nog een contract tekende voor nog een seizoen. Het contract van Joeri Schroyen loopt tot 1 juli 2015.

3 Responses

  1. Ben

    Meuske, ben het met je eens dat hij aanvallend wel iets te bieden heeft, zeker samen met Wolters’ aan die linkerkant, maar verdedigend echt onvoldoende. Voor die plek toch gehaald? Als aanvallende middenvelder ooit uitgeprobeerd? Denk dat Stein dat niet ziet zitten. FORZA VVV!

Leave a Reply