Seacon langer hoofdsponsor VVV

Op dinsdag 8 juli was er een open bijeenkomst voor alle leden van het VVV-Venlo Netwerk.

In de sfeervolle zaal van Van der Valk Hotel Venlo waren zo’n 100 belangstellenden gekomen om samen seizoen 13|14 af te sluiten en om seizoen 14|15 in te luiden.

Onze directeur Marco Bogers haalde na zijn welkomstwoord en de evaluatie op zowel sportief als commercieel gebied de nieuwe mensen van het technisch platform op het podium. Naast onze hoofdtrainer Maurice Steijn waren dat adviseur voetbalzaken Stan Valckx en coördinator voetbalzaken Albert van der Weijde.

Vervolgens was er heuglijk nieuws te melden op commercieel gebied: onze hoofdsponsor Seacon Logistics blijft namelijk langer verbonden aan onze club. Het contract liep nog tot en met dit seizoen, maar dat is nu doorgetrokken tot en met seizoen 15|16, met een optie voor nóg een seizoen.

Namens Seacon Logistics kwamen Frank Hermans en Rico Gielen op het podium en zij kregen naast applaus en bloemen ook een prachtige fotocollage met daarop de bedrijfsnaam prominent in beeld op het wedstrijdshirt en op de boarding van Seacon Stadion – De Koel -. Seacon Logistics is sinds seizoen 07|08 onze hoofdsponsor en we hopen dan ook dat het bedrijf nog een lange tijd aan onze club verbonden blijft!

Seacon Logistics staat dit seizoen ook op de rugzijde van het shirt en op een van de mouwen prijkt TD & Company. De andere mouw is zoals de afgelopen jaren gebruikelijk gereserveerd voor Personato Werving en Selectie. Op de broeken verschijnt vanaf dit seizoen de nieuwe sponsor VeTraNed/Paraat.

Aansluitend konden alle aanwezigen genieten van een overheerlijke walking lunch en werden de kansen op succes besproken. Niet alleen de kansen op succes van onze club, maar ook van het Nederlands Elftal…

Bron: VVV-Venlo

8 Responses

  1. Lincoln

   Klik links zijn inderdaad een probleempje! We zijn er meebezig sorry voor het ongemak. We willen de site verbeteren maar willen hem ook niet te lang ofline houden voor jullie. Daarom hebben we er voor gekozen om nieuws rubrieken enzo erop te zetten. De rest volgt we zijn echt kei hard aan werken om alles goed te krijgen.

 1. Word

  Dat hoofd…etters was omdat ik die schrijffout maakte, haha.

  Probleem van de hoofd(l)etters is weg. Twee (grotere) problemen blijven: ik kan alleen via een omweg de berichten lezen op mijn iphone (de gele balk met lees meer werkt niet, moet eerst naar nieuws navigeren en dan op de zwarte balk met lees meer klikken). En ik kan niet reageren: krijg wel een tekstvak, maar daar kan ik niet in typen.

  Meer mensen last van? Op laptop geen probleem, maar daar heb ik in de auto niks aan…

  1. Lincoln

   Word als het goed is doet de mobiel site het nu wel! De hoofdletters zijn weg haha we komen er wel maar het heeft helaas wat meer tijd nodig dan gepland. We hebben een andere mobiel site gemaakt, ziet er wel anders uit maar geeft de mensen wel gelegenheid om te reageren en de nieuwsberichten te lezen. Als er nog meer problemen zijn of je hebt tips kun je het sowieso altijd even mailen naar info@venlonaren.net of bij een bericht een comment geven dan zal ik meteen kijken of ik het kan oplossen. Bedankt voor de feedback en begrip in ieder geval.

Leave a Reply