VVV-Venlo

Seacon Logistics ook komende drie jaar hoofdsponsor VVV-Venlo

Het is inmiddels al een redelijk bekend concept, maar Seacon Logistics blijft ook de komende drie jaar hoofdsponsor van VVV-Venlo. Daarnaast zal het ook nog naamgever zijn van ons stadion Seacon Stadion – De Koel – voor diezelfde periode. Hiermee is er weer een stukje meer duidelijkheid over de sponsors in de komende jaren. Er is ook nog een optie om nog eens twee jaar door te gaan met elkaar.

VVV-Venlo schrijft het volgende erover op de website: “VVV is Seacon en Seacon is VVV, mag je inmiddels stellen. Al eind vorige eeuw waren er warme contacten tussen de logistieke gigant en de voetbalclub. Die band werd helemaal hecht toen directeur Hai Berden bestuurslid werd bij onze club en daarbij werd belast met de renovatie van het stadion. In 2004 werd Seacon naamgever van het vernieuwde  stadion, dat sindsdien Seacon Stadion – De Koel – heet. Sinds 2007 is Seacon Logistics bovendien hoofdsponsor van VVV-Venlo.”

Frank Hermans van Seacon Logistics is blij met deze samenwerking: “We zijn zeer tevreden dat we de komende drie seizoenen het project ‘De Trap Omhoog’ kunnen voortzetten. Samen met de nieuwe shirtsponsors en andere partners heeft de club een steeds meer stabiele basis om succesvol te kunnen zijn in de toekomst. We zijn trots om als partner met het langst lopende hoofdsponsorcontract in de Eredivisie daaraan te kunnen bijdragen.”

Ook de algemeen directeur van VVV-Venlo, Marco Bogers is tevreden en trots op de verlenging van de samenwerking tussen het bedrijf en VVV: “We hebben een gemeenschappelijk verleden en uit de nieuwe overeenkomst blijkt dat er ook een groot vertrouwen is naar de toekomst van VVV, waaraan we samen bouwen. Er is een stuk betrokkenheid dat veel groter is dan normaal gesproken verwacht mag worden van een hoofdsponsor. Daar zijn we Seacon Logistics zeer erkentelijk voor.”

Het gaat uiteraard allereerst om het voetbal, maar om dat te doen moet de basis van het bedrijf VVV ook goed staan. Dit is dus een prima ontwikkeling voor de club.

 

1 Response

Leave a Reply