Seacon verlengt hoofdsponsorschap met 3 seizoenen

Op vrijdagmiddag 11 september 2015, tijdens de jaarlijkse business bijeenkomst van VVV-Venlo werd bekend gemaakt dat hoofdsponsor Seacon Logistics haar contract met 3 jaar heeft verlengd. Seacon zal minimaal tot 1 juli 2018 als hoofdsponsor aan VVV verbonden blijven. Tevens blijft Seacon Logistics ook voor deze periode naamgever van het stadion.

seacon
Seacon Logistics is vanaf 2007 verbonden als hoofdsponsor aan de club. Seacon is zeer te spreken over de samenwerking met de club en de wijze waarop VVV-Venlo de doelstellingen die zijn afgesproken binnen de overeenkomst wil realiseren.

Directeur Marco Bogers is zeer verheugd over het aanblijven van Seacon als hoofdsponsor. “Seacon Logistics geeft hiermee een belangrijk signaal af. We werken hard aan een mooie en gezonde toekomst voor onze club. Echter, dit kunnen we niet alleen. Met Seacon Logistics onderhouden we een intensief contact over het versterken van elkaars doelstellingen. Met het openbreken van deze hoofdsponsorovereenkomst geeft Seacon Logistics veel blijk van vertrouwen in de toekomst. Een mooie en belangrijke stap richting een nieuw perspectief voor onze club en het realiseren van onze ambities.”

8 Responses

 1. Meuske

  Natuurlijk is dit goed nieuws dat Seacon (Haike) wil verlengen maar is er nou niet nog een grote sponsor in de regio te vinden die voetbal wilt gebruiken voor reclame doeleinden. Canon zou toch ook wel mooi staan op de achterkant van het shirt. Denk dat hier echt nog wel stappen te behalen zijn voor de club. Misschien dat West Ham nog een leuke weet die naambekendheid wil aan deze van de zee. Forza VVV

 2. jopie14

  Bij deze SEACON van harte bedankt , zijn er gelukkig nog bedrijven die hun verantwoordelijkheid voor deze (onze) regio durven te nemen.
  Je moet er ook in moeilijke tijden zijn, en niet alleen vooraan willen staan als alles GOED gaat!!!!
  Dus SUPER SEACON.
  Hopelijk doet goed voorbeeld VOLGEN!!!!!!

 3. Goodie

  Vrijdag Dordrecht uit, ook daar moet VVV kunnen winnen. Dordrecht is erg wisselvallend dit seizoen. Zo verliezen ze met 7-0 in Breda maar winnen ze wel met 0-5 in Sittard. Was er graag bij geweest, maar zoals vaker het probleem zit het vervoer niet mee.

Leave a Reply