Seizoenkaarthouders gratis naar thuiswedstrijden Play-offs

Volgende week staat de laatste competitiewedstrijd op het programma. VVV speelt op de laatste speeldag van de Eredivisie uit tegen Vitesse. Na deze wedstrijd mogen wij ons weer opmaken voor de Play Offs en mag VVV via deze weg proberen in de Eredivisie te blijven.

Net als voorgaande jaren zal dit niet zonder slag of stoot gaan en zullen de spelers, staff en supporters weer tot het uiterste moeten gaan. VVV komt pas de tweede ronde in actie. De eerste ronde van de Play Offs is al op woensdag 8 mei. Daarin spelen onder andere Go Ahead Eagles en FC Dordrecht tegen elkaar, gevolgd door een return op zaterdag 16 mei.
VVV mag het op donderdag 16 mei opnemen tegen de winnaar van Go Ahead Eagles en FC Dordrecht. De return wordt gespeeld op zondag 19 mei.

Mocht VVV de finale van de Play Offs halen, dan staat ons een pittige confrontatie te wachten op donderdag 23 mei (uit) en zondag 26 mei (thuis) tegen MVV of FC Volendam.

Seizoenskaarthouders kunnen de thuiswedstrijd(en) van deze Play Offs gratis bezoeken. Er hoeven geen aparte tickets gehaald te worden: de seizoenskaart is het entreebewijs.

Voor de mensen die losse tickets willen kopen, is er de mogelijkheid om vanaf maandag 6 mei 09:00 uur voor 10 euro een passe-partout aan te schaffen. Dit kan bij het FanCentre aan het stadion of online. Het passe-partout is geldig voor de gehele Jupiler Play Offs. Per (Seizoen)ClubCard kan er één passe-partout worden gekocht. De prijs van 10 euro geldt voor alle tribunes (met uitzondering van N) en ze gaan weg volgens het principe wie het eerst komt, het eerst maalt.

Leave a Reply