Seizoenkaarthouders gratis toegang bij KNVB bekerwedstrijd tegen FC Eindhoven

Op dinsdag 23 september staat voor ons eerste elftal een wedstrijd voor de KNVB-beker op de planning.

Tegenstander die avond is FC Eindhoven en de wedstrijd in ons eigen Seacon Stadion – De Koel – begint die avond om 20:00 uur.

Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang met hun seizoenkaart. De seizoenkaart is het entreebewijs, er hoeft geen aparte kaart afgehaald of gekocht te worden. Dit geldt zowel voor SeizoenClubCards van onze supporters als voor BusinessClubCards van de leden van het VVV-Venlo Netwerk.

Natuurlijk zijn er ook voor deze wedstrijd losse tickets te koop. Losse extra kaarten kosten € 5,- per stuk voor alle leeftijden voor alle tribunes (uitgezonderd N3 t/m N8).

De losse verkoop voor deze kaarten begint zaterdag 6 september om 09:00 uur via de online ticketshop en via Ticketbox. Vanaf maandag 8 september zijn deze kaarten ook in ons FanCentre te koop.

Leden van het VVV-Venlo Netwerk kunnen ook extra kaarten bestellen voor de N-tribunes voor hun relaties. Losse extra businesskaarten kosten € 25,- excl. BTW per stuk en zijn alleen te bestellen via ticketing@vvv-venlo.nl.

Deze wedstrijd is ingeschaald als een A-wedstrijd: dit betekent dat er geen ClubCard-verplichting geldt en er vrije verkoop is. Niet in de gelegenheid om voorafgaand aan de wedstrijd een kaartje te kopen? Geen nood: de kassa’s zijn op de wedstrijddag vanaf 18.30 uur geopend.

Graag tot ziens in Seacon Stadion – De Koel – bij de bekerwedstrijd tegen FC Eindhoven.

Bron: VVV-Venlo

5 Responses

 1. leevancleef

  Netjes, al had ik ook best 5 euro willen betalen. Hoop dat we winnen en erna eens een leuke tegenstander krijgen IN DE KOEL en niet weer Heerenveen ofzo uit.

 2. Ben

  De loting bij de KNVB beker aanpassen! De club die lager in de ranglijst staat de thuiswedstrijd gunnen.
  Gevolg:
  1) De “mindere” krijgt daardoor theoretisch meer kans door het thuisvoordeel.
  2) Grote kans op meer publiek
  Uiteraard geldt niet voor de finale, wellicht ook niet voor de halve finale.

  1. Godfried van Bouillon

   Lijkt me niet. Dus enkele clubs spelen nooit meer een thuiswedstrijd als het om de beker gaat. Daarbij, de ene week staat cambuur hoger dan Vitesse bijvoorbeeld, wat dan?

Leave a Reply