Selectie en staf VVV vieren zaterdag carnaval

Spelers en trainers van VVV gaan zaterdag de stad in om carnaval te vieren. Volgens trainer Maurice Steijn wordt het een speciale teambuildingsdag.

Iedereen is verplicht om verkleed naar de club te komen. Na een ontbijt en een korte training gaan selectie en staf de stad in.

De vastelaovend duurt voor VVV dit jaar niet lang. Morgenavond speelt de club in Flevoland nog tegen Almere City. Vanaf zondag moet de focus op de uitwedstrijd tegen De Graafschap die dinsdag wordt gespeeld. VVV maakt nog volop kans op winst van de derde periode.

Bron: Omroep Venlo

8 Responses

 1. Ben

  Is dat nu wel zo verstandig? Ik ga ook wel eens zo af en toe naar de stad met de bedoeling bijvoorbeeld een nieuwe cirkelzaag te kopen. Nu ja, als ik dan toevallig voorbij een leuke kroeg kom waar ik een of meerdere vrienden weet, bestaat de kans dat ik ook even naar binnen ga voor een kopje koffie. Ja, en als het dan erg gezellig is, dan heb je kans dat ik er de hele dag zit. Lekker pilsje en, de tweede is lekkerder dan het eerste. Ik heb geen mobieltje bij me, per ongeluk? Ik weet het, maar de vrouw weet me er uiteindelijk te vinden, haalt me op en ik maar weer beloven dat het niet weer gebeurt.
  Jongens, blijf weg uit de stad en schenk ons dinsdagavond de zege bij de graafschap. Jullie blij, wij ook blij. FORZA VVV!

 2. kenfen

  Sfeer in een team is erg belangrijk. dan is vastenoavend een zeer goed recept mogen er wat mij betreft wel 8 glazen bier gedronken worden als de focus op zondag en vooral dinsdag dan maar goed is en als ze van almere winnen verhoog ik het aantal naar 11

 3. Ben

  Ja, misschien heb je gelijk, beetje ontspanning is goed voor iedereen.
  Maar eerst vanavond een goede pot spelen, anders morgen een straftraining ipv zuipen.
  FORZA VVV!

Leave a Reply